Изберете Страница

Макет на 5.4 инчовия iPhone 12 сочи перфектния размер

Въпреки, че ще има по-голям размер на дисплея от iPhone 7, 5.4 инчовият iPhone 12 ще е по-компактен и удобен за работа с една ръка. Това става ясно от снимки на макет на бъдещото устройство, дело на потребителя iZac и публикувани в MacRumors:

Всъщност в публикацията този модел на iPhone 12 се разглежда като потенциален заместник на iPhone SE, а собственикът на макета отбелязва, че той е с около 6 мм по-широк от първото поколение iPhone SE, но с 3 мм по-тесен от iPhone 7. В допълнение, iZac посочва, че 5,4-инчовият iPhone 12 ще бъде с около 1 мм по-дебел от iPhone SE.

Плоските и по-квадратни ръбове ще направят телефона по-удобен за хващане от iPhone 11 и ще му придадат духа на легендарния iPhone 4. За тези, които не помнят, оригиналният iPhone SE имаше 4 инчов дисплей, а iPhone 7 – 4.7 инчов. Както се вижда от снимките, iPhone 12 е по-малък от iPhone 7, въпреки 5.4 инчовия си дисплей. Причината за това разбира се е отстраняването на хоум бутона и Touch ID в полза на Face ID и тесните рамки. Като споменахме Face ID, очаква се прорезът, в който е разположена TrueDepth камерата да е по-малък от този на iPhone 11, но слухът не е потвърден.

Според iZac макетът се чувства по-добре в ръката, а квадратните му страни го правят по-лесен за захващане. Носят се слухове, че 5.4 инчовият модел ще струва 649 долара и това може да го превърне в следващия любим малък и достъпен телефон на феновете. iPhone 12 ще се предлага и в два други размера – 6.1 и 6.7 инча, така че любителите на големи дисплеи и устройства като цяло, няма да бъдат лишени от удоволствието да го използват.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This