Изберете страница

Макет на 5.4 инчовия iPhone 12 сочи перфектния размер

Въпреки, че ще има по-голям размер на дисплея от iPhone 7, 5.4 инчовият iPhone 12 ще е по-компактен и удобен за работа с една ръка. Това става ясно от снимки на макет на бъдещото устройство, дело на потребителя iZac и публикувани в MacRumors:

Всъщност в публикацията този модел на iPhone 12 се разглежда като потенциален заместник на iPhone SE, а собственикът на макета отбелязва, че той е с около 6 мм по-широк от първото поколение iPhone SE, но с 3 мм по-тесен от iPhone 7. В допълнение, iZac посочва, че 5,4-инчовият iPhone 12 ще бъде с около 1 мм по-дебел от iPhone SE.

Плоските и по-квадратни ръбове ще направят телефона по-удобен за хващане от iPhone 11 и ще му придадат духа на легендарния iPhone 4. За тези, които не помнят, оригиналният iPhone SE имаше 4 инчов дисплей, а iPhone 7 – 4.7 инчов. Както се вижда от снимките, iPhone 12 е по-малък от iPhone 7, въпреки 5.4 инчовия си дисплей. Причината за това разбира се е отстраняването на хоум бутона и Touch ID в полза на Face ID и тесните рамки. Като споменахме Face ID, очаква се прорезът, в който е разположена TrueDepth камерата да е по-малък от този на iPhone 11, но слухът не е потвърден.

Според iZac макетът се чувства по-добре в ръката, а квадратните му страни го правят по-лесен за захващане. Носят се слухове, че 5.4 инчовият модел ще струва 649 долара и това може да го превърне в следващия любим малък и достъпен телефон на феновете. iPhone 12 ще се предлага и в два други размера – 6.1 и 6.7 инча, така че любителите на големи дисплеи и устройства като цяло, няма да бъдат лишени от удоволствието да го използват.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This