Изберете страница

Макет на 5.4 инчовия iPhone 12 сочи перфектния размер

Въпреки, че ще има по-голям размер на дисплея от iPhone 7, 5.4 инчовият iPhone 12 ще е по-компактен и удобен за работа с една ръка. Това става ясно от снимки на макет на бъдещото устройство, дело на потребителя iZac и публикувани в MacRumors:

Всъщност в публикацията този модел на iPhone 12 се разглежда като потенциален заместник на iPhone SE, а собственикът на макета отбелязва, че той е с около 6 мм по-широк от първото поколение iPhone SE, но с 3 мм по-тесен от iPhone 7. В допълнение, iZac посочва, че 5,4-инчовият iPhone 12 ще бъде с около 1 мм по-дебел от iPhone SE.

Плоските и по-квадратни ръбове ще направят телефона по-удобен за хващане от iPhone 11 и ще му придадат духа на легендарния iPhone 4. За тези, които не помнят, оригиналният iPhone SE имаше 4 инчов дисплей, а iPhone 7 – 4.7 инчов. Както се вижда от снимките, iPhone 12 е по-малък от iPhone 7, въпреки 5.4 инчовия си дисплей. Причината за това разбира се е отстраняването на хоум бутона и Touch ID в полза на Face ID и тесните рамки. Като споменахме Face ID, очаква се прорезът, в който е разположена TrueDepth камерата да е по-малък от този на iPhone 11, но слухът не е потвърден.

Според iZac макетът се чувства по-добре в ръката, а квадратните му страни го правят по-лесен за захващане. Носят се слухове, че 5.4 инчовият модел ще струва 649 долара и това може да го превърне в следващия любим малък и достъпен телефон на феновете. iPhone 12 ще се предлага и в два други размера – 6.1 и 6.7 инча, така че любителите на големи дисплеи и устройства като цяло, няма да бъдат лишени от удоволствието да го използват.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This