Изберете Страница

Куо: iPhone с Face ID под дисплея ще се появи през 2024 година

Докато всички с нетърпение очакваме iPhone 14 и следим слуховете за него, известният анализатор Минг-Чи Куо вече насочва прогнозите си към iPhone 16, който ще дебютира през 2024 година. Вчера Куо написа в Twitter, че удвоява прогнозите си, че iPhone с цял дисплей и Face ID под него, ще се появи във версиите от висок клас през 2024 година.

Всичко това има своята предистория – преди няколко седмици Куо потвърди прогнозата на Рос Йънг, че Face ID под дисплея идва в серията iPhone 16. Тогава анализаторът посочи, че това се дължи по-малко на технически проблеми и повече на маркетингови цели.


Слуховете към момента сочат, че iPhone 14 ще включва нов дизайн с два отвора в дисплея за моделите Pro, докато цялата серия iPhone 15 ще последва този дизайн година по-късно. Куо прогнозира, че през 2024 година моделите от висок клас ще пристигнат с Face ID под дисплея, тъй като условията на слаба осветеност са пагубни за качеството на предната камера, а ISP и алгоритъмът са от решаващо значение за подобряването му.

Все още е рано да мислим за iPhone 16, а и освен тази прогноза, слухове за тази серя все още няма, но някои източници твърдят, че iPhone ще получи перископна камера следващата година. Може би е време да се съсредоточим повече върху iPhone 14, който ще дебютира само след няколко месеца с още по-големи разлики между устройствата от висок и нисък клас и за голямо мое съжаление, без mini версия.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This