Изберете страница

Куо: iPhone с Face ID под дисплея ще се появи през 2024 година

Докато всички с нетърпение очакваме iPhone 14 и следим слуховете за него, известният анализатор Минг-Чи Куо вече насочва прогнозите си към iPhone 16, който ще дебютира през 2024 година. Вчера Куо написа в Twitter, че удвоява прогнозите си, че iPhone с цял дисплей и Face ID под него, ще се появи във версиите от висок клас през 2024 година.

Всичко това има своята предистория – преди няколко седмици Куо потвърди прогнозата на Рос Йънг, че Face ID под дисплея идва в серията iPhone 16. Тогава анализаторът посочи, че това се дължи по-малко на технически проблеми и повече на маркетингови цели.


Слуховете към момента сочат, че iPhone 14 ще включва нов дизайн с два отвора в дисплея за моделите Pro, докато цялата серия iPhone 15 ще последва този дизайн година по-късно. Куо прогнозира, че през 2024 година моделите от висок клас ще пристигнат с Face ID под дисплея, тъй като условията на слаба осветеност са пагубни за качеството на предната камера, а ISP и алгоритъмът са от решаващо значение за подобряването му.

Все още е рано да мислим за iPhone 16, а и освен тази прогноза, слухове за тази серя все още няма, но някои източници твърдят, че iPhone ще получи перископна камера следващата година. Може би е време да се съсредоточим повече върху iPhone 14, който ще дебютира само след няколко месеца с още по-големи разлики между устройствата от висок и нисък клас и за голямо мое съжаление, без mini версия.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This