Изберете страница

Куо: iPhone с Face ID под дисплея ще се появи през 2024 година

Докато всички с нетърпение очакваме iPhone 14 и следим слуховете за него, известният анализатор Минг-Чи Куо вече насочва прогнозите си към iPhone 16, който ще дебютира през 2024 година. Вчера Куо написа в Twitter, че удвоява прогнозите си, че iPhone с цял дисплей и Face ID под него, ще се появи във версиите от висок клас през 2024 година.

Всичко това има своята предистория – преди няколко седмици Куо потвърди прогнозата на Рос Йънг, че Face ID под дисплея идва в серията iPhone 16. Тогава анализаторът посочи, че това се дължи по-малко на технически проблеми и повече на маркетингови цели.


Слуховете към момента сочат, че iPhone 14 ще включва нов дизайн с два отвора в дисплея за моделите Pro, докато цялата серия iPhone 15 ще последва този дизайн година по-късно. Куо прогнозира, че през 2024 година моделите от висок клас ще пристигнат с Face ID под дисплея, тъй като условията на слаба осветеност са пагубни за качеството на предната камера, а ISP и алгоритъмът са от решаващо значение за подобряването му.

Все още е рано да мислим за iPhone 16, а и освен тази прогноза, слухове за тази серя все още няма, но някои източници твърдят, че iPhone ще получи перископна камера следващата година. Може би е време да се съсредоточим повече върху iPhone 14, който ще дебютира само след няколко месеца с още по-големи разлики между устройствата от висок и нисък клас и за голямо мое съжаление, без mini версия.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This