Изберете Страница

Куо: iPhone с Face ID под дисплея ще се появи през 2024 година

Докато всички с нетърпение очакваме iPhone 14 и следим слуховете за него, известният анализатор Минг-Чи Куо вече насочва прогнозите си към iPhone 16, който ще дебютира през 2024 година. Вчера Куо написа в Twitter, че удвоява прогнозите си, че iPhone с цял дисплей и Face ID под него, ще се появи във версиите от висок клас през 2024 година.

Всичко това има своята предистория – преди няколко седмици Куо потвърди прогнозата на Рос Йънг, че Face ID под дисплея идва в серията iPhone 16. Тогава анализаторът посочи, че това се дължи по-малко на технически проблеми и повече на маркетингови цели.


Слуховете към момента сочат, че iPhone 14 ще включва нов дизайн с два отвора в дисплея за моделите Pro, докато цялата серия iPhone 15 ще последва този дизайн година по-късно. Куо прогнозира, че през 2024 година моделите от висок клас ще пристигнат с Face ID под дисплея, тъй като условията на слаба осветеност са пагубни за качеството на предната камера, а ISP и алгоритъмът са от решаващо значение за подобряването му.

Все още е рано да мислим за iPhone 16, а и освен тази прогноза, слухове за тази серя все още няма, но някои източници твърдят, че iPhone ще получи перископна камера следващата година. Може би е време да се съсредоточим повече върху iPhone 14, който ще дебютира само след няколко месеца с още по-големи разлики между устройствата от висок и нисък клас и за голямо мое съжаление, без mini версия.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This