Изберете Страница

Куо: Новите модели iPhone ще се предлагат в златисто, сиво, бяло, синьо, червено и оранжево

Известният анализатор Минг-Чи Куо, който споменава често в прогнозите си новите модели iPhone, описа подробно някои очаквани промени. Според него 6.5 инчовият OLED модел ще бъде с цена от около 1000 долара, текущият iPhone X ще получи вариант с две SIM карти, докато 6.1 инчовият LCD iPhone ще е най-евтиното устройство от серията и ще се продава за около 700 долара.

Най-интересното в прогнозите на Куо може би са множеството разцветки, като той твърди, че 6.5 инчовият модел ще се предлага в черно, бяло и златисто, а евтиният 6.1 инчов вариант ще получи сива, бяла, синя, червена и оранжева разцветка. Възможно е сивото, което анализаторът споменава да е Space Gray, познат ни отдавна от гамата на Apple, което означава, че най-достъпният iPhone тази година може би ще получи още 4 нови цвята, които поне до някъде да компенсират липсата на някои по-високи характеристики като двойна камера например, или OLED екран.

Като цяло всичко това значи, че Apple ще въведе четири нови разцветки, а високият клас устройства ще получат златист вариант. Веселите тонове в гамата може би ви напомнят за iPhone 5c, който също беше бюджетен модел, но като че ли не успя да спечели много почитатели. Не става ясно дали червеният цвят означава PRODUCT (RED), който обикновено компанията добавя няколко месеца след премиерата, или просто ще бъде нов цвят.

Анализаторът прогнозира 55% от продажбите на iPhone тази есен да се дължат именно на бюджетния вариант с 6.1 инчов LCD дисплей, а като цяло компанията да отбележи значителен ръст в годишните си продажби, като до края тна годината да се продадат до 70 милиона iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This