Изберете Страница

Куо: Новите модели iPhone ще се предлагат в златисто, сиво, бяло, синьо, червено и оранжево

Известният анализатор Минг-Чи Куо, който споменава често в прогнозите си новите модели iPhone, описа подробно някои очаквани промени. Според него 6.5 инчовият OLED модел ще бъде с цена от около 1000 долара, текущият iPhone X ще получи вариант с две SIM карти, докато 6.1 инчовият LCD iPhone ще е най-евтиното устройство от серията и ще се продава за около 700 долара.

Най-интересното в прогнозите на Куо може би са множеството разцветки, като той твърди, че 6.5 инчовият модел ще се предлага в черно, бяло и златисто, а евтиният 6.1 инчов вариант ще получи сива, бяла, синя, червена и оранжева разцветка. Възможно е сивото, което анализаторът споменава да е Space Gray, познат ни отдавна от гамата на Apple, което означава, че най-достъпният iPhone тази година може би ще получи още 4 нови цвята, които поне до някъде да компенсират липсата на някои по-високи характеристики като двойна камера например, или OLED екран.

Като цяло всичко това значи, че Apple ще въведе четири нови разцветки, а високият клас устройства ще получат златист вариант. Веселите тонове в гамата може би ви напомнят за iPhone 5c, който също беше бюджетен модел, но като че ли не успя да спечели много почитатели. Не става ясно дали червеният цвят означава PRODUCT (RED), който обикновено компанията добавя няколко месеца след премиерата, или просто ще бъде нов цвят.

Анализаторът прогнозира 55% от продажбите на iPhone тази есен да се дължат именно на бюджетния вариант с 6.1 инчов LCD дисплей, а като цяло компанията да отбележи значителен ръст в годишните си продажби, като до края тна годината да се продадат до 70 милиона iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This