Изберете страница

Концепция за iPad Pro с edge-to-edge дизайн

Дизайнерът Мартин Хайек комбинира слуховете за нов таблет на Apple с логото на следващата конференция за разработчици на компанията, която може би ще е и мястото, на което за пръв път ще го видим.

Хайек често създава рисунки на устройства на Apple, за които се носят слухове.Наскоро той пусна и макет на бъдещия златен вариант на iPhone X, както и на очилата за добавена реалност и наследника на HomePod.

iPhone X беше първият смартфон на гиганта без хоум бутон и скенер за пръстови отпечатъци. Вместо това в малък процеп на дисплея се помещава предната камера, заедно с TrueDepth системата за лицево разпознаване, нужна за иновативната функция Face ID. Следващият iPad най-вероятно ще има подобен дизайн, което означава, че няма да притежава хоум бутон и рамки около екрана. Тъй като дизайнът на концепцията на Хайек слива текущия на iPad Pro и iPhone X, дизайнерът го е нарекъл iPad Pro X, но е малко вероятно самата компания да използва подобно наименование.

Всъщност от началото на миналата есен, анализаторите прогнозираха пускането на подобен модел таблет тази година, а дебютът му се очаква по време на конференцията за разработчици WWDC 2018, която стартира на 4 юни. Последните слухове визират 11 инчов екран и, ако това е реално, то устройството няма да е по-голямо физически от 10.5 инчовия iPad Pro. Все пак това е само един концептуален модел и ще се наложи да изчакаме до началото на юни, за да разберем какви са истинските планове на Apple за таблета.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This