Изберете Страница

Концепция за iPad Pro с edge-to-edge дизайн

Дизайнерът Мартин Хайек комбинира слуховете за нов таблет на Apple с логото на следващата конференция за разработчици на компанията, която може би ще е и мястото, на което за пръв път ще го видим.

Хайек често създава рисунки на устройства на Apple, за които се носят слухове.Наскоро той пусна и макет на бъдещия златен вариант на iPhone X, както и на очилата за добавена реалност и наследника на HomePod.

iPhone X беше първият смартфон на гиганта без хоум бутон и скенер за пръстови отпечатъци. Вместо това в малък процеп на дисплея се помещава предната камера, заедно с TrueDepth системата за лицево разпознаване, нужна за иновативната функция Face ID. Следващият iPad най-вероятно ще има подобен дизайн, което означава, че няма да притежава хоум бутон и рамки около екрана. Тъй като дизайнът на концепцията на Хайек слива текущия на iPad Pro и iPhone X, дизайнерът го е нарекъл iPad Pro X, но е малко вероятно самата компания да използва подобно наименование.

Всъщност от началото на миналата есен, анализаторите прогнозираха пускането на подобен модел таблет тази година, а дебютът му се очаква по време на конференцията за разработчици WWDC 2018, която стартира на 4 юни. Последните слухове визират 11 инчов екран и, ако това е реално, то устройството няма да е по-голямо физически от 10.5 инчовия iPad Pro. Все пак това е само един концептуален модел и ще се наложи да изчакаме до началото на юни, за да разберем какви са истинските планове на Apple за таблета.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Всички знаят колко трудно, да не кажем невъзможно е използването на телефона с мокри ръце. Това обаче би могло да се промени, тъй като Apple получи нов патент от службата за патенти и търговски марки на САЩ, описващ промени на функциите на електронно устройство във...

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This