Изберете страница

Концепция за iPad Pro с edge-to-edge дизайн

Дизайнерът Мартин Хайек комбинира слуховете за нов таблет на Apple с логото на следващата конференция за разработчици на компанията, която може би ще е и мястото, на което за пръв път ще го видим.

Хайек често създава рисунки на устройства на Apple, за които се носят слухове.Наскоро той пусна и макет на бъдещия златен вариант на iPhone X, както и на очилата за добавена реалност и наследника на HomePod.

iPhone X беше първият смартфон на гиганта без хоум бутон и скенер за пръстови отпечатъци. Вместо това в малък процеп на дисплея се помещава предната камера, заедно с TrueDepth системата за лицево разпознаване, нужна за иновативната функция Face ID. Следващият iPad най-вероятно ще има подобен дизайн, което означава, че няма да притежава хоум бутон и рамки около екрана. Тъй като дизайнът на концепцията на Хайек слива текущия на iPad Pro и iPhone X, дизайнерът го е нарекъл iPad Pro X, но е малко вероятно самата компания да използва подобно наименование.

Всъщност от началото на миналата есен, анализаторите прогнозираха пускането на подобен модел таблет тази година, а дебютът му се очаква по време на конференцията за разработчици WWDC 2018, която стартира на 4 юни. Последните слухове визират 11 инчов екран и, ако това е реално, то устройството няма да е по-голямо физически от 10.5 инчовия iPad Pro. Все пак това е само един концептуален модел и ще се наложи да изчакаме до началото на юни, за да разберем какви са истинските планове на Apple за таблета.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This