Изберете Страница

Концепция, базирана на слуховете, показва iPhone 13 Pro с по-малък прорез и по-голям обектив на камерата

Остават сямо няколко месеца до премиерата на следващото поколение iPhone, но слуховете вече ни дават представа какво да очакваме от него. Възоснова на всичко чуто до момента, ConceptCreator и LetsGoDigital създадоха красиви 3D рендери на iPhone 13 Pro:

Всъщност някои слухове сочат, че тазгодишните модели ще са по-скоро iPhone 12s, отколкото iPhone 13, въпреки че официалните им имена все още не са ясни. Това е така, защото дизайнът им ще остане почти същия, само с няколко забележими промени.

Рендерите показват, че новите iPhone ще са по-дебели и ще имат по-големи обективи на камерата, поне що се отнася до Pro моделите. Има и още един аспект на промяна и това е размерът на прореза в горната част на екрана, който според слуховете ще е по-малък.

Той няма да изчезне, тъй като Apple все още се нуждае от него, за да постави сензорите за Face ID, но iPhone тази година ще е с малко по-малък прорез, което няа да окаже голямо влияние върху цялостния му дизайн, но пък ще позволи показването на повече информация в лентата за състояние.

Точно това ни показва концепцията. Можем да видим нова версия на iPhone Pro, която е много подобна на iPhone 12 Pro, но с по-малък прорез, по-големи камери и нови цветове, въпреки че все още няма изтичания по отношение на разцветките на серията.

Въпреки, че това може да изглежда разочароващо, не е изненада, тъй като Apple обикновено запазва дизайна известно време след голяма промяна, като тази в iPhone 12. Възможно е компанията да е по-фокусирана върху подобряването на хардуера с неща като по-добри камери, по-мощна батерия и разширена 5G поддръжка.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This