Изберете Страница

Концепция, базирана на слуховете, показва iPhone 13 Pro с по-малък прорез и по-голям обектив на камерата

Остават сямо няколко месеца до премиерата на следващото поколение iPhone, но слуховете вече ни дават представа какво да очакваме от него. Възоснова на всичко чуто до момента, ConceptCreator и LetsGoDigital създадоха красиви 3D рендери на iPhone 13 Pro:

Всъщност някои слухове сочат, че тазгодишните модели ще са по-скоро iPhone 12s, отколкото iPhone 13, въпреки че официалните им имена все още не са ясни. Това е така, защото дизайнът им ще остане почти същия, само с няколко забележими промени.

Рендерите показват, че новите iPhone ще са по-дебели и ще имат по-големи обективи на камерата, поне що се отнася до Pro моделите. Има и още един аспект на промяна и това е размерът на прореза в горната част на екрана, който според слуховете ще е по-малък.

Той няма да изчезне, тъй като Apple все още се нуждае от него, за да постави сензорите за Face ID, но iPhone тази година ще е с малко по-малък прорез, което няа да окаже голямо влияние върху цялостния му дизайн, но пък ще позволи показването на повече информация в лентата за състояние.

Точно това ни показва концепцията. Можем да видим нова версия на iPhone Pro, която е много подобна на iPhone 12 Pro, но с по-малък прорез, по-големи камери и нови цветове, въпреки че все още няма изтичания по отношение на разцветките на серията.

Въпреки, че това може да изглежда разочароващо, не е изненада, тъй като Apple обикновено запазва дизайна известно време след голяма промяна, като тази в iPhone 12. Възможно е компанията да е по-фокусирана върху подобряването на хардуера с неща като по-добри камери, по-мощна батерия и разширена 5G поддръжка.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This