Изберете страница

Концепция, базирана на слуховете, показва iPhone 13 Pro с по-малък прорез и по-голям обектив на камерата

Остават сямо няколко месеца до премиерата на следващото поколение iPhone, но слуховете вече ни дават представа какво да очакваме от него. Възоснова на всичко чуто до момента, ConceptCreator и LetsGoDigital създадоха красиви 3D рендери на iPhone 13 Pro:

Всъщност някои слухове сочат, че тазгодишните модели ще са по-скоро iPhone 12s, отколкото iPhone 13, въпреки че официалните им имена все още не са ясни. Това е така, защото дизайнът им ще остане почти същия, само с няколко забележими промени.

Рендерите показват, че новите iPhone ще са по-дебели и ще имат по-големи обективи на камерата, поне що се отнася до Pro моделите. Има и още един аспект на промяна и това е размерът на прореза в горната част на екрана, който според слуховете ще е по-малък.

Той няма да изчезне, тъй като Apple все още се нуждае от него, за да постави сензорите за Face ID, но iPhone тази година ще е с малко по-малък прорез, което няа да окаже голямо влияние върху цялостния му дизайн, но пък ще позволи показването на повече информация в лентата за състояние.

Точно това ни показва концепцията. Можем да видим нова версия на iPhone Pro, която е много подобна на iPhone 12 Pro, но с по-малък прорез, по-големи камери и нови цветове, въпреки че все още няма изтичания по отношение на разцветките на серията.

Въпреки, че това може да изглежда разочароващо, не е изненада, тъй като Apple обикновено запазва дизайна известно време след голяма промяна, като тази в iPhone 12. Възможно е компанията да е по-фокусирана върху подобряването на хардуера с неща като по-добри камери, по-мощна батерия и разширена 5G поддръжка.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This