Изберете страница

Концепция, базирана на слуховете, показва iPhone 13 Pro с по-малък прорез и по-голям обектив на камерата

Остават сямо няколко месеца до премиерата на следващото поколение iPhone, но слуховете вече ни дават представа какво да очакваме от него. Възоснова на всичко чуто до момента, ConceptCreator и LetsGoDigital създадоха красиви 3D рендери на iPhone 13 Pro:

Всъщност някои слухове сочат, че тазгодишните модели ще са по-скоро iPhone 12s, отколкото iPhone 13, въпреки че официалните им имена все още не са ясни. Това е така, защото дизайнът им ще остане почти същия, само с няколко забележими промени.

Рендерите показват, че новите iPhone ще са по-дебели и ще имат по-големи обективи на камерата, поне що се отнася до Pro моделите. Има и още един аспект на промяна и това е размерът на прореза в горната част на екрана, който според слуховете ще е по-малък.

Той няма да изчезне, тъй като Apple все още се нуждае от него, за да постави сензорите за Face ID, но iPhone тази година ще е с малко по-малък прорез, което няа да окаже голямо влияние върху цялостния му дизайн, но пък ще позволи показването на повече информация в лентата за състояние.

Точно това ни показва концепцията. Можем да видим нова версия на iPhone Pro, която е много подобна на iPhone 12 Pro, но с по-малък прорез, по-големи камери и нови цветове, въпреки че все още няма изтичания по отношение на разцветките на серията.

Въпреки, че това може да изглежда разочароващо, не е изненада, тъй като Apple обикновено запазва дизайна известно време след голяма промяна, като тази в iPhone 12. Възможно е компанията да е по-фокусирана върху подобряването на хардуера с неща като по-добри камери, по-мощна батерия и разширена 5G поддръжка.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This