Есенният сезон се оказа доста натоварен за Apple, която беше домакин на цели три хардуерни събития, но това може би не е всичко. Вътрешна бележка, достигнала чрез надежден източник до MacRumors сочи, че Apple информира своите доставчици на услуги за промени, свързани с Apple Care и планирани за вторник, 8 декември, около 5.30 часа Тихоокеанско време.

По-конкретно компанията съветва техниците да се подготвят за нови продуктови номера, актуализирани описания на продукти и нови цени. Apple разпрати почти идентични бележки преди някои от предишните продуктови събития, например малко след като обяви посветеното на iPhone 12 събитие, гигантът посъветва техниците да се подготвят за същите промени, свързани с Apple Care на 13 октомври, около 10 часа сутринта Тихоокеанско време, когато започна и самото то.

Въпреки, че е малко вероятно Apple да е домакин на още едно събитие тази година, 5.30 часа Тихоокеанско време е обичайният час, в който компанията прави своите прессъобщения, представящи нови продукти, като например 13 инчовият MacBook Pro през май тази година, 16 инчовият MacBook Pro през ноември 2019, или второто поколение AirPods през март миналата година. Всъщност още миналия месец, L0vetodream написа в Twitter, че Apple готви “Коледна изненада”, но така и не стана ясно кой точно продукт може да бъде обявен. Има безброй слухове за AirTags, AirPods Studio и нов Apple TV контролер за игри, но не е ясно дали тези продукти са готови да дебютират следващия вторник. Като се има предвид, че се очакват промени в Apple Care, вероятно всеки нов продукт ще има покритие Apple Care+, така че явно става въпрос за хардуер, но ще трябва да изчакаме, за да разберем повече.