Вчера KK Sneak Leaks публиуква в Twitter снимка на един от първите кейсове, предназначени за бъдещия iPhone 8, който се очаква да дебютира тази есен.

Прозрачният калъф съвпада с някои от последните слухове и схеми на телефона, които сочеха, че камерата му ще бъде двойна и вертикално ориентирана, за разлика от тази на iPhone 7 Plus. Можем да забележим също и отсъствието на отвор за сензора за пръстови отпечатъци, което може би означава, че компанията все пак е успяла да усъвършенства технологията си и да го вгради под дисплея.

Както и в една от изтеклите по-рано схеми, бутоните за звука са идентични и се намират на същото място, но този зи включване и изключване е по-голям. Виждаме също и стандартните отвори за говорителите от долната страна, което най-вероятно означава, че отново ще имаме Lightning конектор и Apple няма да върне стандартния 3.5 мм жак за слушалки.

Всъщност това е само един кейс и до колко може да се разчита на достоверността му и съвпадението с реалния дизайн на iPhone 8, не е ясно, но въпреки това няма как да пренебрегнем тази снимка.