Изберете Страница

Кейс за бъдещия iPhone 13 Pro Max сочи по-голям модул на камерата

Въпреки, че септември все още е далече, слуховете за новото поколение iPhone стават все по-упорити. Вече стана ясно, че се очаква iPhone 13 Pro да е с по-масивен модул на камерата, но все още не сме виждали изображения на това, как може да изглежда. Сега снимка на кейс разкрива новия масивен модул на камерата на флагманското устройство от серията – iPhone 13 Pro Max.

Изображението е публикувано в Twitter от DuanRui и на него се вижда iPhone 12 Pro Max, който е поставен в кейса на своя наследник. Това ясно показва разликата в размера на модулите на камерата на двата телефона.


Промяната в размерите се дължи на нова стабилизация и смяна на сензора, който ще дойде за всички устройства. Говори се, че свръхшироката камера от серията Pro ще предлага автофокус и ще включва много нови подобрения за цялостното качество на изображенията и видеото.

Разбира се всичко това все още са само слухове, а сниманият кейс може да е просто дефектна бройка, така че ще трябва да изчакаме още два месеца, за да разберем какви изненади ни е приготвила Apple с новата серия iPhone 13.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This