Въпреки, че септември все още е далече, слуховете за новото поколение iPhone стават все по-упорити. Вече стана ясно, че се очаква iPhone 13 Pro да е с по-масивен модул на камерата, но все още не сме виждали изображения на това, как може да изглежда. Сега снимка на кейс разкрива новия масивен модул на камерата на флагманското устройство от серията – iPhone 13 Pro Max.

Изображението е публикувано в Twitter от DuanRui и на него се вижда iPhone 12 Pro Max, който е поставен в кейса на своя наследник. Това ясно показва разликата в размера на модулите на камерата на двата телефона.


Промяната в размерите се дължи на нова стабилизация и смяна на сензора, който ще дойде за всички устройства. Говори се, че свръхшироката камера от серията Pro ще предлага автофокус и ще включва много нови подобрения за цялостното качество на изображенията и видеото.

Разбира се всичко това все още са само слухове, а сниманият кейс може да е просто дефектна бройка, така че ще трябва да изчакаме още два месеца, за да разберем какви изненади ни е приготвила Apple с новата серия iPhone 13.