Изберете страница

Кейс за бъдещия iPhone 13 Pro Max сочи по-голям модул на камерата

Въпреки, че септември все още е далече, слуховете за новото поколение iPhone стават все по-упорити. Вече стана ясно, че се очаква iPhone 13 Pro да е с по-масивен модул на камерата, но все още не сме виждали изображения на това, как може да изглежда. Сега снимка на кейс разкрива новия масивен модул на камерата на флагманското устройство от серията – iPhone 13 Pro Max.

Изображението е публикувано в Twitter от DuanRui и на него се вижда iPhone 12 Pro Max, който е поставен в кейса на своя наследник. Това ясно показва разликата в размера на модулите на камерата на двата телефона.


Промяната в размерите се дължи на нова стабилизация и смяна на сензора, който ще дойде за всички устройства. Говори се, че свръхшироката камера от серията Pro ще предлага автофокус и ще включва много нови подобрения за цялостното качество на изображенията и видеото.

Разбира се всичко това все още са само слухове, а сниманият кейс може да е просто дефектна бройка, така че ще трябва да изчакаме още два месеца, за да разберем какви изненади ни е приготвила Apple с новата серия iPhone 13.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This