Изберете Страница

Кейс за бъдещия iPhone 13 Pro Max сочи по-голям модул на камерата

Въпреки, че септември все още е далече, слуховете за новото поколение iPhone стават все по-упорити. Вече стана ясно, че се очаква iPhone 13 Pro да е с по-масивен модул на камерата, но все още не сме виждали изображения на това, как може да изглежда. Сега снимка на кейс разкрива новия масивен модул на камерата на флагманското устройство от серията – iPhone 13 Pro Max.

Изображението е публикувано в Twitter от DuanRui и на него се вижда iPhone 12 Pro Max, който е поставен в кейса на своя наследник. Това ясно показва разликата в размера на модулите на камерата на двата телефона.


Промяната в размерите се дължи на нова стабилизация и смяна на сензора, който ще дойде за всички устройства. Говори се, че свръхшироката камера от серията Pro ще предлага автофокус и ще включва много нови подобрения за цялостното качество на изображенията и видеото.

Разбира се всичко това все още са само слухове, а сниманият кейс може да е просто дефектна бройка, така че ще трябва да изчакаме още два месеца, за да разберем какви изненади ни е приготвила Apple с новата серия iPhone 13.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This