Минг-Чи Куо публикува новите си бележки към инвеститорите, които ни дават ясна представа за това, какво можем да очакваме от бъдещите устройства на Apple. Според анализатора на официалното есенно събитие довечера ще видим новите модели iPhone, iPad Pro, Apple Watch и MacBook. Трите тазгодишни модела iPhone ще продължат да използват Lightning конектори и най-вероятно ще са с 5 ватови адаптери за захранване. 18 W адаптери с USB-C порт ще са за iPad Pro, който ще предлага и Face ID, а новият 12 инчов MacBooke ще бъде обновен или заменен от модел с по-ниска цена, който ще има Touch ID, като 13 инчовият вариант ще е единствения с пълен Touch Bar.

Що се отнася до Apple Watch Series 4, Куо очаква той да има керамичен корпус, вместо алуминиев, или стоманен и да включва електрокардиографска функционалност. Подложката за зареждане AirPower също ще се появи най-сетне на пазара, заедно с наследниците на AirPods,  а единственият проблем ще е първоначалният недостиг и забавянето на LCD модела iPhone до следващия месец поради производствени проблеми.

Всичко това изглежда много интересно, но все пак ще трябва да проследим събитието на Apple, което ще можете да гледате довечера от 20 часа българско време, за да разберем до колко правилни са прогнозите на известния анализатор.