Изберете страница

Как да свалите стари версии на приложения ат App Store за по-старите модели iPhone и iPad

Apple не е изоставила напълно собствениците на по-старите си устройства, които не поддържат iOS 11. Те все още могат да изтеглят софтуер за тях, стига да знаят как.

Всъщност трябва вече да сте теглили приложенита, за да можете да ги инсталирате отново. Процедурата изисква няколко лесни стъпки:

Първо трябва да отворите App Store и да изберете Purchased, след като списъкът с приложения се зареди намерете това, което ви трябва и изберете инсталиране. След като заявката ви бъде обработена, диалогов прозорец ще ви попита дали искате да инсталирате старата му версия и ще трябва да потвърдите избора си.

Тази процедура обаче не ви позвоялва достъп до скрити облачни услуги, ако разработчикът на приложението го е преработил в съответствие с новата архитектура, а самото то няма да притежава някои функции, достъпни в най-новата му версия. Същите стъпки можете да използвате и за апликации, които вече са изтеглени от магазина, стига преди това да сте ги притежавали.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This