Изберете Страница

Как да свалите стари версии на приложения ат App Store за по-старите модели iPhone и iPad

Apple не е изоставила напълно собствениците на по-старите си устройства, които не поддържат iOS 11. Те все още могат да изтеглят софтуер за тях, стига да знаят как.

Всъщност трябва вече да сте теглили приложенита, за да можете да ги инсталирате отново. Процедурата изисква няколко лесни стъпки:

Първо трябва да отворите App Store и да изберете Purchased, след като списъкът с приложения се зареди намерете това, което ви трябва и изберете инсталиране. След като заявката ви бъде обработена, диалогов прозорец ще ви попита дали искате да инсталирате старата му версия и ще трябва да потвърдите избора си.

Тази процедура обаче не ви позвоялва достъп до скрити облачни услуги, ако разработчикът на приложението го е преработил в съответствие с новата архитектура, а самото то няма да притежава някои функции, достъпни в най-новата му версия. Същите стъпки можете да използвате и за апликации, които вече са изтеглени от магазина, стига преди това да сте ги притежавали.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This