Изберете страница

Как да свалите стари версии на приложения ат App Store за по-старите модели iPhone и iPad

Apple не е изоставила напълно собствениците на по-старите си устройства, които не поддържат iOS 11. Те все още могат да изтеглят софтуер за тях, стига да знаят как.

Всъщност трябва вече да сте теглили приложенита, за да можете да ги инсталирате отново. Процедурата изисква няколко лесни стъпки:

Първо трябва да отворите App Store и да изберете Purchased, след като списъкът с приложения се зареди намерете това, което ви трябва и изберете инсталиране. След като заявката ви бъде обработена, диалогов прозорец ще ви попита дали искате да инсталирате старата му версия и ще трябва да потвърдите избора си.

Тази процедура обаче не ви позвоялва достъп до скрити облачни услуги, ако разработчикът на приложението го е преработил в съответствие с новата архитектура, а самото то няма да притежава някои функции, достъпни в най-новата му версия. Същите стъпки можете да използвате и за апликации, които вече са изтеглени от магазина, стига преди това да сте ги притежавали.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This