Изберете Страница

Как да свалите стари версии на приложения ат App Store за по-старите модели iPhone и iPad

Apple не е изоставила напълно собствениците на по-старите си устройства, които не поддържат iOS 11. Те все още могат да изтеглят софтуер за тях, стига да знаят как.

Всъщност трябва вече да сте теглили приложенита, за да можете да ги инсталирате отново. Процедурата изисква няколко лесни стъпки:

Първо трябва да отворите App Store и да изберете Purchased, след като списъкът с приложения се зареди намерете това, което ви трябва и изберете инсталиране. След като заявката ви бъде обработена, диалогов прозорец ще ви попита дали искате да инсталирате старата му версия и ще трябва да потвърдите избора си.

Тази процедура обаче не ви позвоялва достъп до скрити облачни услуги, ако разработчикът на приложението го е преработил в съответствие с новата архитектура, а самото то няма да притежава някои функции, достъпни в най-новата му версия. Същите стъпки можете да използвате и за апликации, които вече са изтеглени от магазина, стига преди това да сте ги притежавали.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This