Изберете Страница

Как да проверим дали AirPods Pro отговарят на условията за безплатна подмяна

Ако имате проблем с едната или двете слушалки AirPods Pro, те може да са обхванати от сервизната програма на Apple за безплатна подмяна.

В края на миналия месец компанията стартира програмата за определени бройки AirPods Pro, а проблемите, обхващани от нея включват шумоподтискане, което не работи, загуба на бас, пращене и статични звуци, или увеличаване на фоновите звуци.

Apple отбелязва, че “засегнатите единици са произведени преди октомври 2020 година”, както и че кутийката за зареждане не се обхваща от програмата за безплатна замяна. Интересно е обаче, че на сайта няма възможност за проверка по сериен номер, така че ето как можете да разберете дали вашите слушалки са обхванати от програмата:

  • Пращенето или статичните звуци се увеличават в шумна среда, при упражнения, или по време на разговор.
  • Активното шумоподтискане не работи според очакванията, като се губи басовия звук, или се увеличават фоновите звуци, като уличен шум или самолет например.

Ако откривате един, или повече от изброените проблеми, трябва да се свържете с оторизиран сервиз, където слушалките ви ще бъдат тествани и, ако проблемите се потвърдят – заменени безплатно. Програмата е достъпна за потребителите в цял свят и не удължава гаранцията, но е налична до две години след първата продажба на дребно на устройството.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This