Изберете страница

Как да проверим дали AirPods Pro отговарят на условията за безплатна подмяна

Ако имате проблем с едната или двете слушалки AirPods Pro, те може да са обхванати от сервизната програма на Apple за безплатна подмяна.

В края на миналия месец компанията стартира програмата за определени бройки AirPods Pro, а проблемите, обхващани от нея включват шумоподтискане, което не работи, загуба на бас, пращене и статични звуци, или увеличаване на фоновите звуци.

Apple отбелязва, че “засегнатите единици са произведени преди октомври 2020 година”, както и че кутийката за зареждане не се обхваща от програмата за безплатна замяна. Интересно е обаче, че на сайта няма възможност за проверка по сериен номер, така че ето как можете да разберете дали вашите слушалки са обхванати от програмата:

  • Пращенето или статичните звуци се увеличават в шумна среда, при упражнения, или по време на разговор.
  • Активното шумоподтискане не работи според очакванията, като се губи басовия звук, или се увеличават фоновите звуци, като уличен шум или самолет например.

Ако откривате един, или повече от изброените проблеми, трябва да се свържете с оторизиран сервиз, където слушалките ви ще бъдат тествани и, ако проблемите се потвърдят – заменени безплатно. Програмата е достъпна за потребителите в цял свят и не удължава гаранцията, но е налична до две години след първата продажба на дребно на устройството.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This