Изберете Страница

Как да проверим дали AirPods Pro отговарят на условията за безплатна подмяна

Ако имате проблем с едната или двете слушалки AirPods Pro, те може да са обхванати от сервизната програма на Apple за безплатна подмяна.

В края на миналия месец компанията стартира програмата за определени бройки AirPods Pro, а проблемите, обхващани от нея включват шумоподтискане, което не работи, загуба на бас, пращене и статични звуци, или увеличаване на фоновите звуци.

Apple отбелязва, че “засегнатите единици са произведени преди октомври 2020 година”, както и че кутийката за зареждане не се обхваща от програмата за безплатна замяна. Интересно е обаче, че на сайта няма възможност за проверка по сериен номер, така че ето как можете да разберете дали вашите слушалки са обхванати от програмата:

  • Пращенето или статичните звуци се увеличават в шумна среда, при упражнения, или по време на разговор.
  • Активното шумоподтискане не работи според очакванията, като се губи басовия звук, или се увеличават фоновите звуци, като уличен шум или самолет например.

Ако откривате един, или повече от изброените проблеми, трябва да се свържете с оторизиран сервиз, където слушалките ви ще бъдат тествани и, ако проблемите се потвърдят – заменени безплатно. Програмата е достъпна за потребителите в цял свят и не удължава гаранцията, но е налична до две години след първата продажба на дребно на устройството.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This