Изберете страница

Как да оправите проблемите с AirPods след iOS 11.2.6

Най-новата версия на iOS накара безжичните слушалки AirPods на някои потребители да предават моно, вместо стерео звук. Тоест един и същ аудио канал излиза и от двете слушалки. Ако слушате само подкасти, това може би няма да ви направи впечатление, защото повечето от тях и без това са записани моно, но при музиката нещата стоят съвсем различно.

Актуализацията може и да е объркала също и бутоните за управление на слушалките, но не се притеснявайте, проблемът може да се оправи лесно. Това става чрез откачване на AirPods и сдвояването им с телефона отново. За щастие, благодарение на иновативния чип W1 на Apple, магията отнема само няколко секунди.

Първата стъпка, която трябва да направите е да прекъснете връзката със слушалките от настройките на Bluetooth. За да го направите отворете Settings – Bluetooth и докоснете малката иконка с буквата „i”, която стои до AirPods в списъка свързани устройства. След това изберете Forget This Device и потвърдете избора си с Confirm.

Втората стъпка разбира се е да ги свържете отново, за което просто трябва да се уверите, че телефонът ви е включен и отключен и да отворите кутийката на слушалките, за да започне сдвояването. Това може би е и най-лесното, тъй като анимацията на екрана ще ви води така, както и първия път, когато сте го правили.

След повторното сдвояване на слушалките, проблемите вече трябва да са изчезнали и вие отново ще можете да се насладите на стерео звука от любимите си AirPods.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This