Изберете Страница

Как да оправите проблемите с AirPods след iOS 11.2.6

Най-новата версия на iOS накара безжичните слушалки AirPods на някои потребители да предават моно, вместо стерео звук. Тоест един и същ аудио канал излиза и от двете слушалки. Ако слушате само подкасти, това може би няма да ви направи впечатление, защото повечето от тях и без това са записани моно, но при музиката нещата стоят съвсем различно.

Актуализацията може и да е объркала също и бутоните за управление на слушалките, но не се притеснявайте, проблемът може да се оправи лесно. Това става чрез откачване на AirPods и сдвояването им с телефона отново. За щастие, благодарение на иновативния чип W1 на Apple, магията отнема само няколко секунди.

Първата стъпка, която трябва да направите е да прекъснете връзката със слушалките от настройките на Bluetooth. За да го направите отворете Settings – Bluetooth и докоснете малката иконка с буквата „i”, която стои до AirPods в списъка свързани устройства. След това изберете Forget This Device и потвърдете избора си с Confirm.

Втората стъпка разбира се е да ги свържете отново, за което просто трябва да се уверите, че телефонът ви е включен и отключен и да отворите кутийката на слушалките, за да започне сдвояването. Това може би е и най-лесното, тъй като анимацията на екрана ще ви води така, както и първия път, когато сте го правили.

След повторното сдвояване на слушалките, проблемите вече трябва да са изчезнали и вие отново ще можете да се насладите на стерео звука от любимите си AirPods.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This