Изберете Страница

Как да оправите проблемите с AirPods след iOS 11.2.6

Най-новата версия на iOS накара безжичните слушалки AirPods на някои потребители да предават моно, вместо стерео звук. Тоест един и същ аудио канал излиза и от двете слушалки. Ако слушате само подкасти, това може би няма да ви направи впечатление, защото повечето от тях и без това са записани моно, но при музиката нещата стоят съвсем различно.

Актуализацията може и да е объркала също и бутоните за управление на слушалките, но не се притеснявайте, проблемът може да се оправи лесно. Това става чрез откачване на AirPods и сдвояването им с телефона отново. За щастие, благодарение на иновативния чип W1 на Apple, магията отнема само няколко секунди.

Първата стъпка, която трябва да направите е да прекъснете връзката със слушалките от настройките на Bluetooth. За да го направите отворете Settings – Bluetooth и докоснете малката иконка с буквата „i”, която стои до AirPods в списъка свързани устройства. След това изберете Forget This Device и потвърдете избора си с Confirm.

Втората стъпка разбира се е да ги свържете отново, за което просто трябва да се уверите, че телефонът ви е включен и отключен и да отворите кутийката на слушалките, за да започне сдвояването. Това може би е и най-лесното, тъй като анимацията на екрана ще ви води така, както и първия път, когато сте го правили.

След повторното сдвояване на слушалките, проблемите вече трябва да са изчезнали и вие отново ще можете да се насладите на стерео звука от любимите си AirPods.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This