Изберете Страница

Как да оправите проблемите с AirPods след iOS 11.2.6

Най-новата версия на iOS накара безжичните слушалки AirPods на някои потребители да предават моно, вместо стерео звук. Тоест един и същ аудио канал излиза и от двете слушалки. Ако слушате само подкасти, това може би няма да ви направи впечатление, защото повечето от тях и без това са записани моно, но при музиката нещата стоят съвсем различно.

Актуализацията може и да е объркала също и бутоните за управление на слушалките, но не се притеснявайте, проблемът може да се оправи лесно. Това става чрез откачване на AirPods и сдвояването им с телефона отново. За щастие, благодарение на иновативния чип W1 на Apple, магията отнема само няколко секунди.

Първата стъпка, която трябва да направите е да прекъснете връзката със слушалките от настройките на Bluetooth. За да го направите отворете Settings – Bluetooth и докоснете малката иконка с буквата „i”, която стои до AirPods в списъка свързани устройства. След това изберете Forget This Device и потвърдете избора си с Confirm.

Втората стъпка разбира се е да ги свържете отново, за което просто трябва да се уверите, че телефонът ви е включен и отключен и да отворите кутийката на слушалките, за да започне сдвояването. Това може би е и най-лесното, тъй като анимацията на екрана ще ви води така, както и първия път, когато сте го правили.

След повторното сдвояване на слушалките, проблемите вече трябва да са изчезнали и вие отново ще можете да се насладите на стерео звука от любимите си AirPods.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This