Миналата седмица Apple представи официално своя Product (RED) iPhone, но като че ли реакциите на потребителите бяха смесени и много от тях се питаха, как ли би изглеждал той с черен преден панел?

Концептуалните изображения не закъсняха, но влогърът Дани Уингет е крачка напред, показвайки напълно трансформираното устройство в своя клип:

Малък недостатък на замяната на предния панел с черен е това, че просто няма как да смените и хоум бутона, тъй като както знаете, той няма да работи с друг телефон, поради предпазните мерки за сигурност на компанията, така че си остава в бяло, колкото и да не ви харесва това. Именно поради тази причина Уингет е взел предния панел, заедно с цялата платка от черен iPhone 7 и просто ги е поставил в червения корпус на новия модел, а резултатът е наистина чудесен. Влогърът разказва, че процесът е труден и интензивен, да не говорим за това, че е и скъп, а по време на смяната можете да изгубите и водоустойчивостта на телефона, но все пак в името на идеята, съвсем не е невъзможно да си направите сами червен iPhone 7 с черен преден панел, след като компанията няма планове да предостави подобни устройства.