Изберете страница

Изтекла снимка показва нов Apple Pencil с лъскав дизайн

Усилено се говори, че Apple ще пусне нови iPad Pro следващия месец. Сега изтекло изображение показва нов Apple Pencil, който теоритично би могъл да дойде заедно с таблетите, но подробностите са оскъдни.

Трудно е да се извлече много информации от снимката, споделена в Twitter от @MrWhite. Най-голямата разлика е лъскавата повърхност, което е завръщане към дизайна на първото поколение стилуси на компанията.

Другата промяна беше начинът на прикрепяне към iPad Pro. Първата версия се зареждаше чрез изскачащ Lightning порт, докато Apple Pencil 2 се прикрепя магнитно към страната на таблетите.

Новият модел изглежда ще запази същия дизайн, като на снимката явно лежи на плоската си страна. Може би няма да има порт в капачката и може би ще има незначителна промяна в размера на сменяемите накрайници.

Разбира се това може да е и някакъв прототип, така че ще се наложи да изчакаме още, за да научим подробности.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This