Изберете страница

Изтекла снимка показва нов Apple Pencil с лъскав дизайн

Усилено се говори, че Apple ще пусне нови iPad Pro следващия месец. Сега изтекло изображение показва нов Apple Pencil, който теоритично би могъл да дойде заедно с таблетите, но подробностите са оскъдни.

Трудно е да се извлече много информации от снимката, споделена в Twitter от @MrWhite. Най-голямата разлика е лъскавата повърхност, което е завръщане към дизайна на първото поколение стилуси на компанията.

Другата промяна беше начинът на прикрепяне към iPad Pro. Първата версия се зареждаше чрез изскачащ Lightning порт, докато Apple Pencil 2 се прикрепя магнитно към страната на таблетите.

Новият модел изглежда ще запази същия дизайн, като на снимката явно лежи на плоската си страна. Може би няма да има порт в капачката и може би ще има незначителна промяна в размера на сменяемите накрайници.

Разбира се това може да е и някакъв прототип, така че ще се наложи да изчакаме още, за да научим подробности.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This