Изберете Страница

Изтекла снимка показва нов Apple Pencil с лъскав дизайн

Усилено се говори, че Apple ще пусне нови iPad Pro следващия месец. Сега изтекло изображение показва нов Apple Pencil, който теоритично би могъл да дойде заедно с таблетите, но подробностите са оскъдни.

Трудно е да се извлече много информации от снимката, споделена в Twitter от @MrWhite. Най-голямата разлика е лъскавата повърхност, което е завръщане към дизайна на първото поколение стилуси на компанията.

Другата промяна беше начинът на прикрепяне към iPad Pro. Първата версия се зареждаше чрез изскачащ Lightning порт, докато Apple Pencil 2 се прикрепя магнитно към страната на таблетите.

Новият модел изглежда ще запази същия дизайн, като на снимката явно лежи на плоската си страна. Може би няма да има порт в капачката и може би ще има незначителна промяна в размера на сменяемите накрайници.

Разбира се това може да е и някакъв прототип, така че ще се наложи да изчакаме още, за да научим подробности.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This