Изберете Страница

Изтекла снимка показва нов Apple Pencil с лъскав дизайн

Усилено се говори, че Apple ще пусне нови iPad Pro следващия месец. Сега изтекло изображение показва нов Apple Pencil, който теоритично би могъл да дойде заедно с таблетите, но подробностите са оскъдни.

Трудно е да се извлече много информации от снимката, споделена в Twitter от @MrWhite. Най-голямата разлика е лъскавата повърхност, което е завръщане към дизайна на първото поколение стилуси на компанията.

Другата промяна беше начинът на прикрепяне към iPad Pro. Първата версия се зареждаше чрез изскачащ Lightning порт, докато Apple Pencil 2 се прикрепя магнитно към страната на таблетите.

Новият модел изглежда ще запази същия дизайн, като на снимката явно лежи на плоската си страна. Може би няма да има порт в капачката и може би ще има незначителна промяна в размера на сменяемите накрайници.

Разбира се това може да е и някакъв прототип, така че ще се наложи да изчакаме още, за да научим подробности.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This