Изберете страница

Изтекла снимка показва как ще изглежда iPhone 8

iPhone 8 може да бъде определен като телефонът, за който има най-много изтичания и сулхове напоследък и това е съвсем нормално, тъй като премиерата му неумолимо наближава. След като миналата седмица станахме свидетели на множество разкрития, които разработчиците извадиха на бял свят след случайното пубилкуване на тестови фирмуер за HomePod, сега имаме и качествена снимка, която популярният лейкър @evleaks публикува вчера в Twitter:

Изображението е с висока резолюция и показва телефона в здрав кейс, но въпреки това ни дава сравнително добра представа за това, как ще изглежда предния му панел. То съвпада и със слуховете и изтеклата информация до момента, като разкрива големия дисплей от край до край с изрязана част от горната страна, където ще се помещават камерата и сензорите на предния панел. Изглежда компанията ще използва оставащото от двете страни място за показване на информация за батерията, WiFi връзката или мрежовия сигнал, а хоум бутонът изчезнал, без да можем да разберем от снимката, дали на негово място има вграден сензор за пръстови отпечатъци, или не.

Снимката най-вероятно е собственост на компанията производител на популярните кейсове UAG, която както и другите подобни има достъп до макети на предстоящите модели, за да успее да подготви своите аксесоари за тях предварително, въпреки че дизайнерът Бенджамин Гескин твърди, че тя е използвала негово изображение, за да създаде образа на телефона в кейса.

Както вече знаете, iPhone 8 ще бъде представен следващия месец, а Apple пази подробностите за него в тайна, като всичко което знаем до момента е плод на слухве и спекулации. Множество източници твърдят, че той ще достигне до бъдещите си собственици с месец, или повече закъснение, но последните слухове ни успокоиха, че компанията може и да успее да избегне това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This