Изберете Страница

Изтекла снимка показва как ще изглежда iPhone 8

iPhone 8 може да бъде определен като телефонът, за който има най-много изтичания и сулхове напоследък и това е съвсем нормално, тъй като премиерата му неумолимо наближава. След като миналата седмица станахме свидетели на множество разкрития, които разработчиците извадиха на бял свят след случайното пубилкуване на тестови фирмуер за HomePod, сега имаме и качествена снимка, която популярният лейкър @evleaks публикува вчера в Twitter:

Изображението е с висока резолюция и показва телефона в здрав кейс, но въпреки това ни дава сравнително добра представа за това, как ще изглежда предния му панел. То съвпада и със слуховете и изтеклата информация до момента, като разкрива големия дисплей от край до край с изрязана част от горната страна, където ще се помещават камерата и сензорите на предния панел. Изглежда компанията ще използва оставащото от двете страни място за показване на информация за батерията, WiFi връзката или мрежовия сигнал, а хоум бутонът изчезнал, без да можем да разберем от снимката, дали на негово място има вграден сензор за пръстови отпечатъци, или не.

Снимката най-вероятно е собственост на компанията производител на популярните кейсове UAG, която както и другите подобни има достъп до макети на предстоящите модели, за да успее да подготви своите аксесоари за тях предварително, въпреки че дизайнерът Бенджамин Гескин твърди, че тя е използвала негово изображение, за да създаде образа на телефона в кейса.

Както вече знаете, iPhone 8 ще бъде представен следващия месец, а Apple пази подробностите за него в тайна, като всичко което знаем до момента е плод на слухве и спекулации. Множество източници твърдят, че той ще достигне до бъдещите си собственици с месец, или повече закъснение, но последните слухове ни успокоиха, че компанията може и да успее да избегне това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This