Изберете Страница

Изтекла снимка показва как ще изглежда iPhone 8

iPhone 8 може да бъде определен като телефонът, за който има най-много изтичания и сулхове напоследък и това е съвсем нормално, тъй като премиерата му неумолимо наближава. След като миналата седмица станахме свидетели на множество разкрития, които разработчиците извадиха на бял свят след случайното пубилкуване на тестови фирмуер за HomePod, сега имаме и качествена снимка, която популярният лейкър @evleaks публикува вчера в Twitter:

Изображението е с висока резолюция и показва телефона в здрав кейс, но въпреки това ни дава сравнително добра представа за това, как ще изглежда предния му панел. То съвпада и със слуховете и изтеклата информация до момента, като разкрива големия дисплей от край до край с изрязана част от горната страна, където ще се помещават камерата и сензорите на предния панел. Изглежда компанията ще използва оставащото от двете страни място за показване на информация за батерията, WiFi връзката или мрежовия сигнал, а хоум бутонът изчезнал, без да можем да разберем от снимката, дали на негово място има вграден сензор за пръстови отпечатъци, или не.

Снимката най-вероятно е собственост на компанията производител на популярните кейсове UAG, която както и другите подобни има достъп до макети на предстоящите модели, за да успее да подготви своите аксесоари за тях предварително, въпреки че дизайнерът Бенджамин Гескин твърди, че тя е използвала негово изображение, за да създаде образа на телефона в кейса.

Както вече знаете, iPhone 8 ще бъде представен следващия месец, а Apple пази подробностите за него в тайна, като всичко което знаем до момента е плод на слухве и спекулации. Множество източници твърдят, че той ще достигне до бъдещите си собственици с месец, или повече закъснение, но последните слухове ни успокоиха, че компанията може и да успее да избегне това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Всички знаят колко трудно, да не кажем невъзможно е използването на телефона с мокри ръце. Това обаче би могло да се промени, тъй като Apple получи нов патент от службата за патенти и търговски марки на САЩ, описващ промени на функциите на електронно устройство във...

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This