Изберете Страница

Изненада: Samsung подготвя безжични слушалки, подобни на AirPods за своя Galaxy S8

Неназовани източници, цитирани от SamMobile твърдят, че Samsung ще представи нови безжични слушалки, заедно със своя Galaxy S8. Все още не е ясно дали те ще се продават отделно, както е с AirPods на Apple, или ще бъдат включени в комплекта на телефона, но според информацията се очаква да притежават изцяло нов дизайн.

Въпреки, че корейският гигант се присмя на своя основен конкурент за решението да премахне традиционния 3.5 мм жак в iPhone 7, упорити слухове твърдят, че Galaxy S8 също няма да притежава такъв изход, което означава, че клиентите на компанията ще трябва да използват слушалки с USB-C накрайник или безжични такива (звучи ви познато, нали?).

Samsung пусна на пазара своите собствени безжични слушалки Gear IconX преди време, така че едва ли можем да разглеждаме плановете й да предостави още едни такива в комплекта на бъдещия си флагман Galaxy S8, но това не променя факта, че компанията продължава да се „вдъхновява“ от решенията на своя основен конкурент Apple, взимайки „на заем“ дори решения, с които първоначално се подиграваше.

Няма да се учудим, ако тези слухове се окажат истина, но може би щеше да е по-добре компанията да ни изненада със самостоятелно решение, поне веднъж!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This