Изберете страница

Изненада: Samsung подготвя безжични слушалки, подобни на AirPods за своя Galaxy S8

Неназовани източници, цитирани от SamMobile твърдят, че Samsung ще представи нови безжични слушалки, заедно със своя Galaxy S8. Все още не е ясно дали те ще се продават отделно, както е с AirPods на Apple, или ще бъдат включени в комплекта на телефона, но според информацията се очаква да притежават изцяло нов дизайн.

Въпреки, че корейският гигант се присмя на своя основен конкурент за решението да премахне традиционния 3.5 мм жак в iPhone 7, упорити слухове твърдят, че Galaxy S8 също няма да притежава такъв изход, което означава, че клиентите на компанията ще трябва да използват слушалки с USB-C накрайник или безжични такива (звучи ви познато, нали?).

Samsung пусна на пазара своите собствени безжични слушалки Gear IconX преди време, така че едва ли можем да разглеждаме плановете й да предостави още едни такива в комплекта на бъдещия си флагман Galaxy S8, но това не променя факта, че компанията продължава да се „вдъхновява“ от решенията на своя основен конкурент Apple, взимайки „на заем“ дори решения, с които първоначално се подиграваше.

Няма да се учудим, ако тези слухове се окажат истина, но може би щеше да е по-добре компанията да ни изненада със самостоятелно решение, поне веднъж!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This