Изберете Страница

Изненада: Samsung подготвя безжични слушалки, подобни на AirPods за своя Galaxy S8

Неназовани източници, цитирани от SamMobile твърдят, че Samsung ще представи нови безжични слушалки, заедно със своя Galaxy S8. Все още не е ясно дали те ще се продават отделно, както е с AirPods на Apple, или ще бъдат включени в комплекта на телефона, но според информацията се очаква да притежават изцяло нов дизайн.

Въпреки, че корейският гигант се присмя на своя основен конкурент за решението да премахне традиционния 3.5 мм жак в iPhone 7, упорити слухове твърдят, че Galaxy S8 също няма да притежава такъв изход, което означава, че клиентите на компанията ще трябва да използват слушалки с USB-C накрайник или безжични такива (звучи ви познато, нали?).

Samsung пусна на пазара своите собствени безжични слушалки Gear IconX преди време, така че едва ли можем да разглеждаме плановете й да предостави още едни такива в комплекта на бъдещия си флагман Galaxy S8, но това не променя факта, че компанията продължава да се „вдъхновява“ от решенията на своя основен конкурент Apple, взимайки „на заем“ дори решения, с които първоначално се подиграваше.

Няма да се учудим, ако тези слухове се окажат истина, но може би щеше да е по-добре компанията да ни изненада със самостоятелно решение, поне веднъж!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This