Изберете страница

Изненада: Samsung подготвя безжични слушалки, подобни на AirPods за своя Galaxy S8

Неназовани източници, цитирани от SamMobile твърдят, че Samsung ще представи нови безжични слушалки, заедно със своя Galaxy S8. Все още не е ясно дали те ще се продават отделно, както е с AirPods на Apple, или ще бъдат включени в комплекта на телефона, но според информацията се очаква да притежават изцяло нов дизайн.

Въпреки, че корейският гигант се присмя на своя основен конкурент за решението да премахне традиционния 3.5 мм жак в iPhone 7, упорити слухове твърдят, че Galaxy S8 също няма да притежава такъв изход, което означава, че клиентите на компанията ще трябва да използват слушалки с USB-C накрайник или безжични такива (звучи ви познато, нали?).

Samsung пусна на пазара своите собствени безжични слушалки Gear IconX преди време, така че едва ли можем да разглеждаме плановете й да предостави още едни такива в комплекта на бъдещия си флагман Galaxy S8, но това не променя факта, че компанията продължава да се „вдъхновява“ от решенията на своя основен конкурент Apple, взимайки „на заем“ дори решения, с които първоначално се подиграваше.

Няма да се учудим, ако тези слухове се окажат истина, но може би щеше да е по-добре компанията да ни изненада със самостоятелно решение, поне веднъж!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This