Изберете страница

Заявка сочи, че скоро може да видим новия iPhone SE

Eurasian regulatory database, която предсказа появата на AirPods, iPhone 7, новите MacBook и iPad, отново има какво да покаже. Нова заявка, открита от Consomac сочи, че има необявен модел „iPhone, който работи с iOS 11″.

Устройствата обикновено се показват в тази база данни около месец преди да бъдат обявени официално, а заявката е публикувана вчера, което предполага, че смартфонът ще дебютира в началото на мий или юни.

Базата данни на Евразийската икономическа комисия има фантастична история на точност, така че не бива да се пренебрегва като източник. В този случай, изразът „смартфон, който работи с iOS 11” не носи много информация за новото устройство, но можем да предположим някои варианта.

Твърде рано е за дебюта на трите тазгодишни модели, наследници на iPhone X, които се очакват през септември. Може би има възможност това да е вариант на iPhone X, чието актуализиране през лятото би довело до по-евтино производство, преди пускане на тазгодишинте модели, но все още няма слухове за подобен телефон, така че стигаме отново до идеята за наследник на iPhone SE, който може да дебютира съвсем скоро. Сегшният модел iPhone SE излезе през март 2016 година и опресняването му вече закъснява, ако съдим по модела на работа на компанията. Има редица слухове за новата версия на хардуера, въпреки че анализаторите залагат на малки промени. Добре е да нямаме високи очаквания, тъй като външно шасито най-вероятно няма да претърпи генерален редизайн, но за сметка на това телефонът ще получи нов чип, може би А10 и редица функции, присъщи за по-големите му събратя.

Дали той да бъде обявен на отделно медийно събитие, или това ще се случи по време на WWDC 2018 няма как да знаем, така че остава да изчакаме още малко, за да разберем какво ни е приготвила Apple.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This