Изберете страница

Заявка сочи, че скоро може да видим новия iPhone SE

Eurasian regulatory database, която предсказа появата на AirPods, iPhone 7, новите MacBook и iPad, отново има какво да покаже. Нова заявка, открита от Consomac сочи, че има необявен модел „iPhone, който работи с iOS 11″.

Устройствата обикновено се показват в тази база данни около месец преди да бъдат обявени официално, а заявката е публикувана вчера, което предполага, че смартфонът ще дебютира в началото на мий или юни.

Базата данни на Евразийската икономическа комисия има фантастична история на точност, така че не бива да се пренебрегва като източник. В този случай, изразът „смартфон, който работи с iOS 11” не носи много информация за новото устройство, но можем да предположим някои варианта.

Твърде рано е за дебюта на трите тазгодишни модели, наследници на iPhone X, които се очакват през септември. Може би има възможност това да е вариант на iPhone X, чието актуализиране през лятото би довело до по-евтино производство, преди пускане на тазгодишинте модели, но все още няма слухове за подобен телефон, така че стигаме отново до идеята за наследник на iPhone SE, който може да дебютира съвсем скоро. Сегшният модел iPhone SE излезе през март 2016 година и опресняването му вече закъснява, ако съдим по модела на работа на компанията. Има редица слухове за новата версия на хардуера, въпреки че анализаторите залагат на малки промени. Добре е да нямаме високи очаквания, тъй като външно шасито най-вероятно няма да претърпи генерален редизайн, но за сметка на това телефонът ще получи нов чип, може би А10 и редица функции, присъщи за по-големите му събратя.

Дали той да бъде обявен на отделно медийно събитие, или това ще се случи по време на WWDC 2018 няма как да знаем, така че остава да изчакаме още малко, за да разберем какво ни е приготвила Apple.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This