Вече можете да закупите зарядното устройство MagSafe Duo на Apple за 129 долара. Компанията го представи по време на събитието си през октомври и то, за разлика от стандартното MagSafe, което се предлага от доста време срещу 39 долара, работи и с Apple Watch. Това означава, че можете да зареждате едновременно iPhone и часовник, или две съвместими устройства, което включва Wireless Charging Case на AirPods и други Qi-сертифицирани продукти.

MagSafe Duo се доставя с кабел USB-C към Lightning, но без адаптер и Apple препоръчва използването на 20W захранващ адаптер за безжично зареждане до 11W или 27W адаптер за зареждане до 14W. Всъщност липсата на захранващ адаптер далеч не е изненада, тъй като компанията доставя по същия начин и новите си модели iPhone и Apple Watch и наскоро започна да продава 20W адаптер срещу 19 долара.

В допълнение към стандартното и MagSafe Duo зарядни устройства, линията MagSafe включва и калъфи за iPhone 12. Силиконовите и прозрачните струват 49 долара, докато кожените и тези тип портфейл, можете да закупите срещу 59 долара. Има и кожен калъф с цена от цели 129 долара.