Едно от най-хубавите неща в очакването на предстоящо голямо представяне е, че в общи линии можем да са доберем до някои подробности за бъдещото устройство месеци преди премиерата му. Това е възможно като се съберат на едно място слуховете и изтеклите снимки и схеми от различни източници, за да се сглоби цялостната картина. Именно това е направил дазийнерът Бенджамин Гескин, след поредицата слухове за зашеметяващ нов дизайн, включващ OLED дисплей от край до край с вграден под него сензор за пръстови отпечатъци.

Неговата концепция се базира на цялата събрана до момента информация, като е добавен и изглед отпред, като част от усилията да се визуализира бъдещия iPhone 8 с включен екран.

Това в никакъв случай не е официално изображение, но предвид последните изтичания и факта, че новата информация потвърждава предишните доклади и спекулации, може би е най-доброто попадение до сега. Разбира се до септември, когато се очаква Apple да представи своя десети юбилеен модел iPhone има още много време и до тогава ще станем свидетели на още слухове и изтекли снимки, но ако той изглежда така, както предполага Гескин, феновете определено ще останат доволни.