Изберете страница

Едно от най-полезните български приложения за iOS има нужда от вашата помощ

0700 номерата се таксуват от мобилните оператори дори и да имате включени безплатни минути. Заедно с други доброволци разработваме услугата „0700“, която цели да даде безплатни алтернативни номера на платените. Безплатни са, в случай, че имате безплатни минути към абонаментния план.

icon-v1.1.png

iOS версията не е ъпдейтвана от повече от година

Преди година разработихме iOS версия, за която доста мои бивши колеги ми удряха по едно рамо. Нямах абсолютно никакъв опит с програмния език Swift и гмуркането си беше доста надълбоко. Без тяхната помощ, най-вероятно нямаше да успея да го завърша толкова бързо. От първоначалното му публикуване, не сме го ъпдейтвали, докато еквивалента му на андроид получи доста повече функции – детайлно меню за контактите с допълнителни опции като писане на имейл, подаване на сегнал за нередност с номера или запазване на институцията като любима. Последната функционалност позволява доста скоростно набиране, тъй като всеки от нас има едва няколко институции, които набира често.
favorite-institutions-above.png73399810_764068207357949_32025254377962875210167_789069618216044_729957069794731
Макар и много по-малко на брой да са iOS потребителите, смятаме, че те заслужават адекватна поддръжка. Бидейки предимно java програмист и учейки се на Swift докато реално разработвам iOS версията, това ми коства много време и главоблъскане – често не знам правилните термини и резултатите в гугъл, не са много релевантни.

Търсим доброволец със Swift умения

Бихме се радвали ако някой би могъл да ни удари едно рамо.

Какво търсим

Опитен swift програмист. Ако има някой неопитен (като мен самият) и иска да понаучи това онова, би могъл да се приъседини. Също така, няма да работи сам. Аз ще помагам с де що мога. По пътя съм убеден, че ще науча и една сурия нови неща от него/нея.

Какво би получил
–  кауза, която допринася спестването на излишни сметки на българските граждани.

– Бориш се с несправедливостта.

– Подпомагаш услуга разработена от потребители за потребители.

– Гласът ти ще бъде чут – всеки от нас е предложил подобрения в услугата, които са станали реалност. Всяко мнение за нас има значение.
– трудът ти директно ще бъде видян и ползван от хиляди българи на iPhone в България.

– Ще се запознае с други мотивирани и променящи средата около тях българи. В екипа сме близо 10 човека, като някои от нас отговарят на потребителски запитвания, други администрират базата от данни, трети се занимават на абсолютно всеки фронт.

– Би могъл да научиш полезни неща (стига да искаш) в различни сфери от програмирането. За да поддържаме и развиваме услугата доста често са ни нужни познания като PR, business development, customer support, content, email & social media marketing.
– Бихме те подкрепили в други твои начинания. Ще се радваме, ако успеем да подкрепим или създадем и други услуги, които да са полезни на българските граждани

– Последно, но не и по важност. При нас няма шефове. Държим се с всеки като равен и се уважаваме взаимно.

Ако желаете да се присъедините към екипа, бихте могли да се свържете с нас на имейл – contact@0700bezplatnite.com, на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/0700bg/ или тук – https://blog.0700bezplatnite.com/свържете-се-с-нас/.

 

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This