Изберете Страница

Едно от най-полезните български приложения за iOS има нужда от вашата помощ

0700 номерата се таксуват от мобилните оператори дори и да имате включени безплатни минути. Заедно с други доброволци разработваме услугата „0700“, която цели да даде безплатни алтернативни номера на платените. Безплатни са, в случай, че имате безплатни минути към абонаментния план.

icon-v1.1.png

iOS версията не е ъпдейтвана от повече от година

Преди година разработихме iOS версия, за която доста мои бивши колеги ми удряха по едно рамо. Нямах абсолютно никакъв опит с програмния език Swift и гмуркането си беше доста надълбоко. Без тяхната помощ, най-вероятно нямаше да успея да го завърша толкова бързо. От първоначалното му публикуване, не сме го ъпдейтвали, докато еквивалента му на андроид получи доста повече функции – детайлно меню за контактите с допълнителни опции като писане на имейл, подаване на сегнал за нередност с номера или запазване на институцията като любима. Последната функционалност позволява доста скоростно набиране, тъй като всеки от нас има едва няколко институции, които набира често.
favorite-institutions-above.png73399810_764068207357949_32025254377962875210167_789069618216044_729957069794731
Макар и много по-малко на брой да са iOS потребителите, смятаме, че те заслужават адекватна поддръжка. Бидейки предимно java програмист и учейки се на Swift докато реално разработвам iOS версията, това ми коства много време и главоблъскане – често не знам правилните термини и резултатите в гугъл, не са много релевантни.

Търсим доброволец със Swift умения

Бихме се радвали ако някой би могъл да ни удари едно рамо.

Какво търсим

Опитен swift програмист. Ако има някой неопитен (като мен самият) и иска да понаучи това онова, би могъл да се приъседини. Също така, няма да работи сам. Аз ще помагам с де що мога. По пътя съм убеден, че ще науча и една сурия нови неща от него/нея.

Какво би получил
–  кауза, която допринася спестването на излишни сметки на българските граждани.

– Бориш се с несправедливостта.

– Подпомагаш услуга разработена от потребители за потребители.

– Гласът ти ще бъде чут – всеки от нас е предложил подобрения в услугата, които са станали реалност. Всяко мнение за нас има значение.
– трудът ти директно ще бъде видян и ползван от хиляди българи на iPhone в България.

– Ще се запознае с други мотивирани и променящи средата около тях българи. В екипа сме близо 10 човека, като някои от нас отговарят на потребителски запитвания, други администрират базата от данни, трети се занимават на абсолютно всеки фронт.

– Би могъл да научиш полезни неща (стига да искаш) в различни сфери от програмирането. За да поддържаме и развиваме услугата доста често са ни нужни познания като PR, business development, customer support, content, email & social media marketing.
– Бихме те подкрепили в други твои начинания. Ще се радваме, ако успеем да подкрепим или създадем и други услуги, които да са полезни на българските граждани

– Последно, но не и по важност. При нас няма шефове. Държим се с всеки като равен и се уважаваме взаимно.

Ако желаете да се присъедините към екипа, бихте могли да се свържете с нас на имейл – contact@0700bezplatnite.com, на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/0700bg/ или тук – https://blog.0700bezplatnite.com/свържете-се-с-нас/.

 

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Microsoft спира SwiftKey за iOS от 5 октомври

Microsoft спира SwiftKey за iOS от 5 октомври

Microsoft прекратява поддръжката на своята клавиатура SwiftKey за iOS, а самото приложение ще бъде премахнато от App Store от 5 октомври, потвърди самата компания. В отговор на запитване от страна на ZDNet за повече информация заради липсата на актуализация на...

Популярността на iPhone 14 Pro Max може да доведе до още по-голяма диференциация между моделите в следващата серия

Популярността на iPhone 14 Pro Max може да доведе до още по-голяма диференциация между моделите в следващата серия

Популярността на iPhone 14 Pro Max може да доведе до още по-голяма диференциация между моделите в следващата серия, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо. Apple може да добави ексклузивни функции в iPhone 15 Pro Max, в опит да насърчи още повече потребителите да...

iPhone 14 Pro Max печели наградата за най-добър дисплей, измествайки своя предшественик

iPhone 14 Pro Max печели наградата за най-добър дисплей, измествайки своя предшественик

iPhone 14 Pro Max печели наградата за най-добър дисплей, измествайки своя предшественик iPhone 13 Pro Max, според годишното издание на Display Technology Shoot-On на Display Mate. Въпреки, че iPhone 14 Pro Max има същата разделителна способност като 13 Pro Max, Apple...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This