Изберете страница

Един от най-богатите наследници в Китай купи на кучето си осем iPhone 7

Срещали сме какви ли не екстравагантни постъпки на богати хора по света, но това може би е една от най-странните. Синът на най-богатия човек в Китай купи на своя аляски маламут Коко не един и два, а цели осем нови iPhone 7 и публикува снимки на кучето с купчината кутии в социалната мрежа Weibo.

iphone-7-2

Какво точно иска да покаже Уанг с този жест? Явно подразнен от хвалбите на останалите участници в мрежата и новите им телефони, той решава да докаже, че може да си позволи много повече и то не за себе си, а за любимото си куче.

Знам, звучи като каприз на разглезено богаташко дете и със сигурност е точно това, но се оказва, че купчината iPhone 7 не са първия технологичен подарък на Коко. Когато дебютира Apple Watch, Уанг публикува снимка на Коко, който гордо носи на двете си предни лапички два часовника и то не какви да е, а златни, с цена около 10 000 долара бройката.

apple-watch

Ясно е, че нито часовниците, нито телефоните ще бъдат реално използвани от кучето, но докато в световен мащаб наличнитe бройки от новия смартфон критично намаляват и стотици фенове се редят на опашки пред магазините, за да успеят да си го купят, малкият, разглезен китаец демонстрира своето богатство, подарявайке на домашния си любимец цели осем бройки и това не може да не подразни потребителите на социалната мрежа. Хиляди коментират снимките и със съжаление обобщават, че Коко живее по-добре от толкова много хора по света.

Уанг е единственото дете на Уанг Джианлин, председател на Dalian Wanda, най-големият строителен предприемач в Китай. Богатството на Уанг старши възлиза на 28.8 милиарда долара.

Все пак, ако искаме да направим злобен коментар, той би могъл да звучи така: „Ако се съди по опаковките, дори милиардите на Уанг не са успели да му осигурят привилегията да притежава лъскаво черния модел, който е изчерпан в цял свят!“

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This