Изберете Страница

Един от най-богатите наследници в Китай купи на кучето си осем iPhone 7

Срещали сме какви ли не екстравагантни постъпки на богати хора по света, но това може би е една от най-странните. Синът на най-богатия човек в Китай купи на своя аляски маламут Коко не един и два, а цели осем нови iPhone 7 и публикува снимки на кучето с купчината кутии в социалната мрежа Weibo.

iphone-7-2

Какво точно иска да покаже Уанг с този жест? Явно подразнен от хвалбите на останалите участници в мрежата и новите им телефони, той решава да докаже, че може да си позволи много повече и то не за себе си, а за любимото си куче.

Знам, звучи като каприз на разглезено богаташко дете и със сигурност е точно това, но се оказва, че купчината iPhone 7 не са първия технологичен подарък на Коко. Когато дебютира Apple Watch, Уанг публикува снимка на Коко, който гордо носи на двете си предни лапички два часовника и то не какви да е, а златни, с цена около 10 000 долара бройката.

apple-watch

Ясно е, че нито часовниците, нито телефоните ще бъдат реално използвани от кучето, но докато в световен мащаб наличнитe бройки от новия смартфон критично намаляват и стотици фенове се редят на опашки пред магазините, за да успеят да си го купят, малкият, разглезен китаец демонстрира своето богатство, подарявайке на домашния си любимец цели осем бройки и това не може да не подразни потребителите на социалната мрежа. Хиляди коментират снимките и със съжаление обобщават, че Коко живее по-добре от толкова много хора по света.

Уанг е единственото дете на Уанг Джианлин, председател на Dalian Wanda, най-големият строителен предприемач в Китай. Богатството на Уанг старши възлиза на 28.8 милиарда долара.

Все пак, ако искаме да направим злобен коментар, той би могъл да звучи така: „Ако се съди по опаковките, дори милиардите на Уанг не са успели да му осигурят привилегията да притежава лъскаво черния модел, който е изчерпан в цял свят!“

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

През последната седмица множество потребители се оплакаха, че новите им iPhone 15 и 15 Pro прегряват и работят при необичайно високи температури. В отговор на тези оплаквания, Apple обяви, че предстои софтуерна актуализация, която ще отстрани проблемите. Трябва да...

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This