Изберете Страница

Един от най-богатите наследници в Китай купи на кучето си осем iPhone 7

Срещали сме какви ли не екстравагантни постъпки на богати хора по света, но това може би е една от най-странните. Синът на най-богатия човек в Китай купи на своя аляски маламут Коко не един и два, а цели осем нови iPhone 7 и публикува снимки на кучето с купчината кутии в социалната мрежа Weibo.

iphone-7-2

Какво точно иска да покаже Уанг с този жест? Явно подразнен от хвалбите на останалите участници в мрежата и новите им телефони, той решава да докаже, че може да си позволи много повече и то не за себе си, а за любимото си куче.

Знам, звучи като каприз на разглезено богаташко дете и със сигурност е точно това, но се оказва, че купчината iPhone 7 не са първия технологичен подарък на Коко. Когато дебютира Apple Watch, Уанг публикува снимка на Коко, който гордо носи на двете си предни лапички два часовника и то не какви да е, а златни, с цена около 10 000 долара бройката.

apple-watch

Ясно е, че нито часовниците, нито телефоните ще бъдат реално използвани от кучето, но докато в световен мащаб наличнитe бройки от новия смартфон критично намаляват и стотици фенове се редят на опашки пред магазините, за да успеят да си го купят, малкият, разглезен китаец демонстрира своето богатство, подарявайке на домашния си любимец цели осем бройки и това не може да не подразни потребителите на социалната мрежа. Хиляди коментират снимките и със съжаление обобщават, че Коко живее по-добре от толкова много хора по света.

Уанг е единственото дете на Уанг Джианлин, председател на Dalian Wanda, най-големият строителен предприемач в Китай. Богатството на Уанг старши възлиза на 28.8 милиарда долара.

Все пак, ако искаме да направим злобен коментар, той би могъл да звучи така: „Ако се съди по опаковките, дори милиардите на Уанг не са успели да му осигурят привилегията да притежава лъскаво черния модел, който е изчерпан в цял свят!“

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This