Изберете страница

Един от най-богатите наследници в Китай купи на кучето си осем iPhone 7

Срещали сме какви ли не екстравагантни постъпки на богати хора по света, но това може би е една от най-странните. Синът на най-богатия човек в Китай купи на своя аляски маламут Коко не един и два, а цели осем нови iPhone 7 и публикува снимки на кучето с купчината кутии в социалната мрежа Weibo.

iphone-7-2

Какво точно иска да покаже Уанг с този жест? Явно подразнен от хвалбите на останалите участници в мрежата и новите им телефони, той решава да докаже, че може да си позволи много повече и то не за себе си, а за любимото си куче.

Знам, звучи като каприз на разглезено богаташко дете и със сигурност е точно това, но се оказва, че купчината iPhone 7 не са първия технологичен подарък на Коко. Когато дебютира Apple Watch, Уанг публикува снимка на Коко, който гордо носи на двете си предни лапички два часовника и то не какви да е, а златни, с цена около 10 000 долара бройката.

apple-watch

Ясно е, че нито часовниците, нито телефоните ще бъдат реално използвани от кучето, но докато в световен мащаб наличнитe бройки от новия смартфон критично намаляват и стотици фенове се редят на опашки пред магазините, за да успеят да си го купят, малкият, разглезен китаец демонстрира своето богатство, подарявайке на домашния си любимец цели осем бройки и това не може да не подразни потребителите на социалната мрежа. Хиляди коментират снимките и със съжаление обобщават, че Коко живее по-добре от толкова много хора по света.

Уанг е единственото дете на Уанг Джианлин, председател на Dalian Wanda, най-големият строителен предприемач в Китай. Богатството на Уанг старши възлиза на 28.8 милиарда долара.

Все пак, ако искаме да направим злобен коментар, той би могъл да звучи така: „Ако се съди по опаковките, дори милиардите на Уанг не са успели да му осигурят привилегията да притежава лъскаво черния модел, който е изчерпан в цял свят!“

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This