Изберете Страница

Дизайнът на iPhone XI беше потвърден от множество надеждни източници

Слуховете и изтичанията по адрес на бъдещия iPhone XI не спират, въпреки че до премиерата на тазгодишните модели остават още няколко месеца. Вече видяхме няколко изтичания, описващи новия дизайн и функции на трите модела и имаме някаква представа за това, какво да очакваме през септември, а множество надеждни източници потвърждават видяното до сега.


Очаква се iPhone XI/XI Max да се отличават от настоящите модели само по задния панел, където ще е разположена новата конфигурация от тройна камера и светкавица в квадратна формация, оцветена с нюанса на корпуса, вместо в черно както до сега.


Що се отнася до бюджетния модел iPhone Xir, положението ще е същото, с една разлика – формацията ще съдържа двойна камера, вместо тройна. За характеристиките е рано да говорим, но можем да очакваме повече мощност и бързина, а някои източници посочват възможността за добавяне на реверсивно зареждане, подобно на това на Galaxy S10, с чиято помощ телефоните ще могат да зареждат слушалки, или часовник.
Много от потребителите реагираха негативно на първите изтичания, свързани с този дизайн, но от опит мога да кажа, че те най-вероятно ще се окажат истина и със сигурност любимите ни смартфони ще изглеждат много по-добре на живо, от колкото сега в рендерите. Все пак всичко ще стане ясно през септември, а до тогаав ще следим слуховете за вас.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This