Слуховете и изтичанията по адрес на бъдещия iPhone XI не спират, въпреки че до премиерата на тазгодишните модели остават още няколко месеца. Вече видяхме няколко изтичания, описващи новия дизайн и функции на трите модела и имаме някаква представа за това, какво да очакваме през септември, а множество надеждни източници потвърждават видяното до сега.


Очаква се iPhone XI/XI Max да се отличават от настоящите модели само по задния панел, където ще е разположена новата конфигурация от тройна камера и светкавица в квадратна формация, оцветена с нюанса на корпуса, вместо в черно както до сега.


Що се отнася до бюджетния модел iPhone Xir, положението ще е същото, с една разлика – формацията ще съдържа двойна камера, вместо тройна. За характеристиките е рано да говорим, но можем да очакваме повече мощност и бързина, а някои източници посочват възможността за добавяне на реверсивно зареждане, подобно на това на Galaxy S10, с чиято помощ телефоните ще могат да зареждат слушалки, или часовник.
Много от потребителите реагираха негативно на първите изтичания, свързани с този дизайн, но от опит мога да кажа, че те най-вероятно ще се окажат истина и със сигурност любимите ни смартфони ще изглеждат много по-добре на живо, от колкото сега в рендерите. Все пак всичко ще стане ясно през септември, а до тогаав ще следим слуховете за вас.