Изберете страница

Дизайнът на iPhone XI беше потвърден от множество надеждни източници

Слуховете и изтичанията по адрес на бъдещия iPhone XI не спират, въпреки че до премиерата на тазгодишните модели остават още няколко месеца. Вече видяхме няколко изтичания, описващи новия дизайн и функции на трите модела и имаме някаква представа за това, какво да очакваме през септември, а множество надеждни източници потвърждават видяното до сега.


Очаква се iPhone XI/XI Max да се отличават от настоящите модели само по задния панел, където ще е разположена новата конфигурация от тройна камера и светкавица в квадратна формация, оцветена с нюанса на корпуса, вместо в черно както до сега.


Що се отнася до бюджетния модел iPhone Xir, положението ще е същото, с една разлика – формацията ще съдържа двойна камера, вместо тройна. За характеристиките е рано да говорим, но можем да очакваме повече мощност и бързина, а някои източници посочват възможността за добавяне на реверсивно зареждане, подобно на това на Galaxy S10, с чиято помощ телефоните ще могат да зареждат слушалки, или часовник.
Много от потребителите реагираха негативно на първите изтичания, свързани с този дизайн, но от опит мога да кажа, че те най-вероятно ще се окажат истина и със сигурност любимите ни смартфони ще изглеждат много по-добре на живо, от колкото сега в рендерите. Все пак всичко ще стане ясно през септември, а до тогаав ще следим слуховете за вас.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This