Следващия месец Apple ще представи своя десети юбилеен модел iPhone, който се очаква да бъде и най-скъпия в историята на компанията. Въпреки високата очаквана цена, iPhone 8 най-вероятно ще се превърне и в най-продавания модел, стига гигантът да успее да навакса с доставките му. Напрегнатото очакване на феновете е предизвикано от надеждите за пълна промяна след три години еднотипен дизайн, а благодарение на множеството течове, всички ние знаем какво предстои, или поне можем да предположим, но какво ще се случи следващата година?

Разбира се Apple ще подготви множество горещи функции в своята iOS 12, а един дизайнер дава воля на въображението си, за да ни покаже визията си за нея. Prince Studio fn Behance публиуква серия рендери и видео на iPhone 8 с iOS 12, възползвайки се от възможността да комбиинра дизайна и липсата на хоум бутон и да предположи как ще работи виртуалния такъв със следващата версия на операционната система. В изображенията разбира се не е пропуснат и т.нар. Dark Mode, спекулации за който се появяват периодично преди премиерата на ново устройство, или актуализация на iOS:

Тези рендери са само израз на въображението на дизайнерите, а до следващата година и респективон до iOS 12 има още много, много време, но все пак не можем да отречем, че те изглеждат наистина любопитно.