Изберете Страница

Детайлни тапети показват какво има във вашия iPhone 13

 

Може би вече се чудите какъв нов тапет да изберете за своя iPhone 13? BasicAppleGuy ви прави предложение, на което няма да устоите!

С тапетите от този сайт ще погледнете какво всъщност има във вашия телефон, без да се налага да го разглобявате. Тези красиви, детайлни тапети предлагат поглед върху всички компоненти в куп великолепни цветови опции.

Apple е събрала стотици малки компоненти във всеки iPhone, за да ги направи най-бързите и впечатляващи смартфони на пазара. Всеки от тях е старателно проектиран, за да пасне перфектно с останалите в супер тънък форм-фактор.

Повечето от вас са виждали тези компоненти само в клиповете за разглобяване, но ако се интересувате от технологии и това как работят всъщност нещата, ще установите и, че те са много красиви на външен вид. Толкова красиви, че от тях се полячават зашеметяващи тапети, вдъхновени от iFixit и реализирани от BasicAppleGuy в уникални цветове.

“Транзистор по транзистор, винт по винт, тези тапети бавно оживяваха в продължение на много часове”, пише авторът. “Оттам проектите бяха импортирани в Pixelimator, за да се превърнат в различни зашеметяващи вариации за вашите устройства”.

Тапетите са налични за iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, но изглеждат уникално на всеки модели. Можете да ги изтеглите безплатно. Препоръчва се когато ги задавате да деактивирате Perspective Zoom, за да предотвратите изрязването на ръбовете.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This