Изберете Страница

Детайлни тапети показват какво има във вашия iPhone 13

 

Може би вече се чудите какъв нов тапет да изберете за своя iPhone 13? BasicAppleGuy ви прави предложение, на което няма да устоите!

С тапетите от този сайт ще погледнете какво всъщност има във вашия телефон, без да се налага да го разглобявате. Тези красиви, детайлни тапети предлагат поглед върху всички компоненти в куп великолепни цветови опции.

Apple е събрала стотици малки компоненти във всеки iPhone, за да ги направи най-бързите и впечатляващи смартфони на пазара. Всеки от тях е старателно проектиран, за да пасне перфектно с останалите в супер тънък форм-фактор.

Повечето от вас са виждали тези компоненти само в клиповете за разглобяване, но ако се интересувате от технологии и това как работят всъщност нещата, ще установите и, че те са много красиви на външен вид. Толкова красиви, че от тях се полячават зашеметяващи тапети, вдъхновени от iFixit и реализирани от BasicAppleGuy в уникални цветове.

“Транзистор по транзистор, винт по винт, тези тапети бавно оживяваха в продължение на много часове”, пише авторът. “Оттам проектите бяха импортирани в Pixelimator, за да се превърнат в различни зашеметяващи вариации за вашите устройства”.

Тапетите са налични за iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, но изглеждат уникално на всеки модели. Можете да ги изтеглите безплатно. Препоръчва се когато ги задавате да деактивирате Perspective Zoom, за да предотвратите изрязването на ръбовете.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This