Може би вече се чудите какъв нов тапет да изберете за своя iPhone 13? BasicAppleGuy ви прави предложение, на което няма да устоите!

С тапетите от този сайт ще погледнете какво всъщност има във вашия телефон, без да се налага да го разглобявате. Тези красиви, детайлни тапети предлагат поглед върху всички компоненти в куп великолепни цветови опции.

Apple е събрала стотици малки компоненти във всеки iPhone, за да ги направи най-бързите и впечатляващи смартфони на пазара. Всеки от тях е старателно проектиран, за да пасне перфектно с останалите в супер тънък форм-фактор.

Повечето от вас са виждали тези компоненти само в клиповете за разглобяване, но ако се интересувате от технологии и това как работят всъщност нещата, ще установите и, че те са много красиви на външен вид. Толкова красиви, че от тях се полячават зашеметяващи тапети, вдъхновени от iFixit и реализирани от BasicAppleGuy в уникални цветове.

“Транзистор по транзистор, винт по винт, тези тапети бавно оживяваха в продължение на много часове”, пише авторът. “Оттам проектите бяха импортирани в Pixelimator, за да се превърнат в различни зашеметяващи вариации за вашите устройства”.

Тапетите са налични за iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, но изглеждат уникално на всеки модели. Можете да ги изтеглите безплатно. Препоръчва се когато ги задавате да деактивирате Perspective Zoom, за да предотвратите изрязването на ръбовете.