Изберете Страница

Детайлни тапети показват какво има във вашия iPhone 13

 

Може би вече се чудите какъв нов тапет да изберете за своя iPhone 13? BasicAppleGuy ви прави предложение, на което няма да устоите!

С тапетите от този сайт ще погледнете какво всъщност има във вашия телефон, без да се налага да го разглобявате. Тези красиви, детайлни тапети предлагат поглед върху всички компоненти в куп великолепни цветови опции.

Apple е събрала стотици малки компоненти във всеки iPhone, за да ги направи най-бързите и впечатляващи смартфони на пазара. Всеки от тях е старателно проектиран, за да пасне перфектно с останалите в супер тънък форм-фактор.

Повечето от вас са виждали тези компоненти само в клиповете за разглобяване, но ако се интересувате от технологии и това как работят всъщност нещата, ще установите и, че те са много красиви на външен вид. Толкова красиви, че от тях се полячават зашеметяващи тапети, вдъхновени от iFixit и реализирани от BasicAppleGuy в уникални цветове.

“Транзистор по транзистор, винт по винт, тези тапети бавно оживяваха в продължение на много часове”, пише авторът. “Оттам проектите бяха импортирани в Pixelimator, за да се превърнат в различни зашеметяващи вариации за вашите устройства”.

Тапетите са налични за iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, но изглеждат уникално на всеки модели. Можете да ги изтеглите безплатно. Препоръчва се когато ги задавате да деактивирате Perspective Zoom, за да предотвратите изрязването на ръбовете.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This