Изберете Страница

Два от новите таблети, които се очаква Apple да представи през март, няма да достигнат до пазара преди май

10.5 и 12.9 инчовите iPad, които се очаква да бъдат представени от Apple на нейното събитие следващия месец, няма да достигнат до потребителите преди май или юни, твърдят източници по веригата за доставки на компоненти, пред DigiTimes.

Според информацията, само най-малкият 9.7 инчов модел ще се продава веднага след официалната си премиера, а двата по-големи таблета ще влязат в масово производство през второто тримесечие на годината. В момента доставките на текущия 12.9 инчов модел закъсняват в целия свят, а това определено е знак, че компанията се готви да представи новото си поколение таблети съвесм скоро. Този факт беше потвърден и от японския сайт MacOtakara, който предсказа появата им на официалното събитие на Apple следващия месец.

Наскоро главният изпълнителен директор на компанията, Тим Кук заяви, че причината за намаляването на наличностите е проблем с един от доставчиците и той няма да бъде решен и през това тримесечие. Явно същият проблем ще повлияе и на бъдещите доставки на новите два модела, които ще се забавят с няколко месеца.

Както вече писахме, очаква се звездата в новата серия де е 10.5 инчовия iPad, който ще притежава дисплей от край до край и размери, подобни на тези на 9.7 инчовия модел. Заедно с новото поколение таблети, се очаква да видим червен вариант на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и iPhone SE със 128 GB вградена памет.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This