Изберете Страница

Два от новите таблети, които се очаква Apple да представи през март, няма да достигнат до пазара преди май

10.5 и 12.9 инчовите iPad, които се очаква да бъдат представени от Apple на нейното събитие следващия месец, няма да достигнат до потребителите преди май или юни, твърдят източници по веригата за доставки на компоненти, пред DigiTimes.

Според информацията, само най-малкият 9.7 инчов модел ще се продава веднага след официалната си премиера, а двата по-големи таблета ще влязат в масово производство през второто тримесечие на годината. В момента доставките на текущия 12.9 инчов модел закъсняват в целия свят, а това определено е знак, че компанията се готви да представи новото си поколение таблети съвесм скоро. Този факт беше потвърден и от японския сайт MacOtakara, който предсказа появата им на официалното събитие на Apple следващия месец.

Наскоро главният изпълнителен директор на компанията, Тим Кук заяви, че причината за намаляването на наличностите е проблем с един от доставчиците и той няма да бъде решен и през това тримесечие. Явно същият проблем ще повлияе и на бъдещите доставки на новите два модела, които ще се забавят с няколко месеца.

Както вече писахме, очаква се звездата в новата серия де е 10.5 инчовия iPad, който ще притежава дисплей от край до край и размери, подобни на тези на 9.7 инчовия модел. Заедно с новото поколение таблети, се очаква да видим червен вариант на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и iPhone SE със 128 GB вградена памет.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This