Изберете Страница

Два от новите таблети, които се очаква Apple да представи през март, няма да достигнат до пазара преди май

10.5 и 12.9 инчовите iPad, които се очаква да бъдат представени от Apple на нейното събитие следващия месец, няма да достигнат до потребителите преди май или юни, твърдят източници по веригата за доставки на компоненти, пред DigiTimes.

Според информацията, само най-малкият 9.7 инчов модел ще се продава веднага след официалната си премиера, а двата по-големи таблета ще влязат в масово производство през второто тримесечие на годината. В момента доставките на текущия 12.9 инчов модел закъсняват в целия свят, а това определено е знак, че компанията се готви да представи новото си поколение таблети съвесм скоро. Този факт беше потвърден и от японския сайт MacOtakara, който предсказа появата им на официалното събитие на Apple следващия месец.

Наскоро главният изпълнителен директор на компанията, Тим Кук заяви, че причината за намаляването на наличностите е проблем с един от доставчиците и той няма да бъде решен и през това тримесечие. Явно същият проблем ще повлияе и на бъдещите доставки на новите два модела, които ще се забавят с няколко месеца.

Както вече писахме, очаква се звездата в новата серия де е 10.5 инчовия iPad, който ще притежава дисплей от край до край и размери, подобни на тези на 9.7 инчовия модел. Заедно с новото поколение таблети, се очаква да видим червен вариант на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и iPhone SE със 128 GB вградена памет.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар