Изберете страница

Два от новите таблети, които се очаква Apple да представи през март, няма да достигнат до пазара преди май

10.5 и 12.9 инчовите iPad, които се очаква да бъдат представени от Apple на нейното събитие следващия месец, няма да достигнат до потребителите преди май или юни, твърдят източници по веригата за доставки на компоненти, пред DigiTimes.

Според информацията, само най-малкият 9.7 инчов модел ще се продава веднага след официалната си премиера, а двата по-големи таблета ще влязат в масово производство през второто тримесечие на годината. В момента доставките на текущия 12.9 инчов модел закъсняват в целия свят, а това определено е знак, че компанията се готви да представи новото си поколение таблети съвесм скоро. Този факт беше потвърден и от японския сайт MacOtakara, който предсказа появата им на официалното събитие на Apple следващия месец.

Наскоро главният изпълнителен директор на компанията, Тим Кук заяви, че причината за намаляването на наличностите е проблем с един от доставчиците и той няма да бъде решен и през това тримесечие. Явно същият проблем ще повлияе и на бъдещите доставки на новите два модела, които ще се забавят с няколко месеца.

Както вече писахме, очаква се звездата в новата серия де е 10.5 инчовия iPad, който ще притежава дисплей от край до край и размери, подобни на тези на 9.7 инчовия модел. Заедно с новото поколение таблети, се очаква да видим червен вариант на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и iPhone SE със 128 GB вградена памет.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This