Изберете Страница

Гурман: iPhone 13, Apple Watch Series 7, AirPods 3, iPad mini 6 и още устройства пристигат тази есен

След около месец Apple трябва да представи новите си модели iPhone, Apple Watch, AirPods 3 както и преработен iPad mini. В последния си бюлетин Марк Гурман от Bloomberg обобщава всичко, което се очаква от компанията тази есен.

Според него тазгодишният iPhone ще е класически модел S на Apple и вероятно ще носи името iPhone 13. Гурман очаква същите размери на дисплея, но с по-малък прорез, нови възможности за камерата, по-бърз чип А15 и ProMotion дисплей с честота на опресняване 120 Hz за моделите Pro.

Що се отнася до Apple Watch Series 7, часовниците ще са преработени с по-плоски дисплеи, актуализирана технология за екрана и по-бърз процесор. Говори се, че Apple ще пренесе плоския дизайн на ръбовете и при часовниците си и, че подготвя варианти на функцията Time to Walk за абонати на Fitness+, Time to Run и Audio Meditations.

Гурма е убеден, че следващият модел AirPods ще има нови дизайнерски затварящи елементи от AirPods Pro, включително нова фирма на ухото и по-къси стъбла. Според него това ще е най-значимата актуализация на слушалките от 2016 насам. Слуховете предполагат още, че AirPods 3 няма да предлагат ANC или Trnparency Mode, въпреки че новият им дизайн ще помогне за по-добра изолация на звука.

Според Гурман iPad mini 6 е предназначен да се превърне в любимецът на феновете с по-тънки рамки и пълен редизайн. Според слуховете устройството ще включва чип А15, USB-C конектор и магнитен Smart Connector, подобен на този на iPad Air/Pro.

Въпреки, че следващият MacBook Pro не се очаква да бъде представен по време на събитието през септември, Гурман твърди, че обновеният 14 инчов и 16 инчов модел с чип М1Х ще бъде пуснат в продажба до двегодишнината на настоящия MacBook Pro. Според други източници той ще използва miniLED технология на екрана.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This