Изберете Страница

Гурман: iPhone 13, Apple Watch Series 7, AirPods 3, iPad mini 6 и още устройства пристигат тази есен

След около месец Apple трябва да представи новите си модели iPhone, Apple Watch, AirPods 3 както и преработен iPad mini. В последния си бюлетин Марк Гурман от Bloomberg обобщава всичко, което се очаква от компанията тази есен.

Според него тазгодишният iPhone ще е класически модел S на Apple и вероятно ще носи името iPhone 13. Гурман очаква същите размери на дисплея, но с по-малък прорез, нови възможности за камерата, по-бърз чип А15 и ProMotion дисплей с честота на опресняване 120 Hz за моделите Pro.

Що се отнася до Apple Watch Series 7, часовниците ще са преработени с по-плоски дисплеи, актуализирана технология за екрана и по-бърз процесор. Говори се, че Apple ще пренесе плоския дизайн на ръбовете и при часовниците си и, че подготвя варианти на функцията Time to Walk за абонати на Fitness+, Time to Run и Audio Meditations.

Гурма е убеден, че следващият модел AirPods ще има нови дизайнерски затварящи елементи от AirPods Pro, включително нова фирма на ухото и по-къси стъбла. Според него това ще е най-значимата актуализация на слушалките от 2016 насам. Слуховете предполагат още, че AirPods 3 няма да предлагат ANC или Trnparency Mode, въпреки че новият им дизайн ще помогне за по-добра изолация на звука.

Според Гурман iPad mini 6 е предназначен да се превърне в любимецът на феновете с по-тънки рамки и пълен редизайн. Според слуховете устройството ще включва чип А15, USB-C конектор и магнитен Smart Connector, подобен на този на iPad Air/Pro.

Въпреки, че следващият MacBook Pro не се очаква да бъде представен по време на събитието през септември, Гурман твърди, че обновеният 14 инчов и 16 инчов модел с чип М1Х ще бъде пуснат в продажба до двегодишнината на настоящия MacBook Pro. Според други източници той ще използва miniLED технология на екрана.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This