Изберете Страница

Гурман: iPhone 13, Apple Watch Series 7, AirPods 3, iPad mini 6 и още устройства пристигат тази есен

След около месец Apple трябва да представи новите си модели iPhone, Apple Watch, AirPods 3 както и преработен iPad mini. В последния си бюлетин Марк Гурман от Bloomberg обобщава всичко, което се очаква от компанията тази есен.

Според него тазгодишният iPhone ще е класически модел S на Apple и вероятно ще носи името iPhone 13. Гурман очаква същите размери на дисплея, но с по-малък прорез, нови възможности за камерата, по-бърз чип А15 и ProMotion дисплей с честота на опресняване 120 Hz за моделите Pro.

Що се отнася до Apple Watch Series 7, часовниците ще са преработени с по-плоски дисплеи, актуализирана технология за екрана и по-бърз процесор. Говори се, че Apple ще пренесе плоския дизайн на ръбовете и при часовниците си и, че подготвя варианти на функцията Time to Walk за абонати на Fitness+, Time to Run и Audio Meditations.

Гурма е убеден, че следващият модел AirPods ще има нови дизайнерски затварящи елементи от AirPods Pro, включително нова фирма на ухото и по-къси стъбла. Според него това ще е най-значимата актуализация на слушалките от 2016 насам. Слуховете предполагат още, че AirPods 3 няма да предлагат ANC или Trnparency Mode, въпреки че новият им дизайн ще помогне за по-добра изолация на звука.

Според Гурман iPad mini 6 е предназначен да се превърне в любимецът на феновете с по-тънки рамки и пълен редизайн. Според слуховете устройството ще включва чип А15, USB-C конектор и магнитен Smart Connector, подобен на този на iPad Air/Pro.

Въпреки, че следващият MacBook Pro не се очаква да бъде представен по време на събитието през септември, Гурман твърди, че обновеният 14 инчов и 16 инчов модел с чип М1Х ще бъде пуснат в продажба до двегодишнината на настоящия MacBook Pro. Според други източници той ще използва miniLED технология на екрана.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This