Изберете страница

Гурман: iPhone 13, Apple Watch Series 7, AirPods 3, iPad mini 6 и още устройства пристигат тази есен

След около месец Apple трябва да представи новите си модели iPhone, Apple Watch, AirPods 3 както и преработен iPad mini. В последния си бюлетин Марк Гурман от Bloomberg обобщава всичко, което се очаква от компанията тази есен.

Според него тазгодишният iPhone ще е класически модел S на Apple и вероятно ще носи името iPhone 13. Гурман очаква същите размери на дисплея, но с по-малък прорез, нови възможности за камерата, по-бърз чип А15 и ProMotion дисплей с честота на опресняване 120 Hz за моделите Pro.

Що се отнася до Apple Watch Series 7, часовниците ще са преработени с по-плоски дисплеи, актуализирана технология за екрана и по-бърз процесор. Говори се, че Apple ще пренесе плоския дизайн на ръбовете и при часовниците си и, че подготвя варианти на функцията Time to Walk за абонати на Fitness+, Time to Run и Audio Meditations.

Гурма е убеден, че следващият модел AirPods ще има нови дизайнерски затварящи елементи от AirPods Pro, включително нова фирма на ухото и по-къси стъбла. Според него това ще е най-значимата актуализация на слушалките от 2016 насам. Слуховете предполагат още, че AirPods 3 няма да предлагат ANC или Trnparency Mode, въпреки че новият им дизайн ще помогне за по-добра изолация на звука.

Според Гурман iPad mini 6 е предназначен да се превърне в любимецът на феновете с по-тънки рамки и пълен редизайн. Според слуховете устройството ще включва чип А15, USB-C конектор и магнитен Smart Connector, подобен на този на iPad Air/Pro.

Въпреки, че следващият MacBook Pro не се очаква да бъде представен по време на събитието през септември, Гурман твърди, че обновеният 14 инчов и 16 инчов модел с чип М1Х ще бъде пуснат в продажба до двегодишнината на настоящия MacBook Pro. Според други източници той ще използва miniLED технология на екрана.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This