Вече е ясно че след два дни Apple ще предсатви три нови модела iPhone, два от които с OLED дисплей, а третия с LCD. Как ще се наричат те обаче, все още е загадка, но 9to5Mac твърди, че 6,5 инчовия OLED вариант ще носи името iPhone Xs Max. Според неназовани източници на сайта, това е едно от имената, които компанията обмисля за новия си топ смартфон.

Всъщност според множество слухове е почти сигурно, че гигантът ще използва името iPhone Xs, но не все още не е ясно как точно ще бъде означен по-големият модел, който е с 6.5-инчов OLED дисплей. Досега Apple използваше името Plus за по-големите варианти на своите самртфони, но изглежда, че сега има намерение да го смени, а Max е една от възможностите.

Както вече знаете, новите модели iPhone ще дебютират на 12-ти септември и според слуховете и трите модела ще изглеждат почти идентично, но iPhone Xs ще е флагманът с OLED екран и два размера – 5,8 и 6,5 инчов. Третият модел iPhone ще е по-евтин и с LCD дисплей, вместо с OLED, като ще формира ниския ценови клас тази година. Освен това заедно с тях се очаква да дебютира и на новия Apple Watch Series 4, който ще е с леко променен дизайн, по-голям дисплей и разбира се повече възможности.