Изберете страница

Галерия снимки показва най-впечатляващата характеристика на iPhone 8

Само няколко дни ни делят от премиерана на най-очаквания смартфон тази година – iPhone 8, или както и да се нарича десетия юбилеен модел на Apple. Той ще бъде представен на 12 септември в конферентната зала Steve Jobs Theater в новия кампус Apple Park, а скоро след това ще излезе на пазара – може би на 22 септември. Не е нужно да чакаме толкова обаче, за да видим най-впечатляващата промяна, която ще донесе той. Наред с множеството нови функции в десетия юбилеен модел, дисплеят му ще бъде основния акцент и няколко подходящи снимки го доказват по един чудесен начин.

Вече всеки може да си купи макет на iPhone 8, а в тези кадри той е сравнен с различни модели iPhone, пускани през десетте години до сега. По този начин снимките показват колко е увеличен размера от оригиналния iPhone до сега, но и колко впечатляващ е новия дизайн на екрана, в сравнение с по-старите модели. Почти невидимите рамки го правят наистина голям, като дори изрязаната част в горния му край, където ще се помещава предната камера и различните сензори, ни се струва поносима.

Тук iPhone 8 е поставен до оригиналния iPhone:

Следва сравнение с iPhone 5:

iPhone 6 ни донесе 4.7 и 5.5 инчовите дисплеи, а iPhone 6s и iPhone 7– цветовете Rose Gold и Black:

С iPhone 8 ще получим един още по-голям, ярък и енергоефективен дисплей, в почти същото тяло, както и нова разцветка – Blush Gold, и още по-големи опции за съхранение, като вградената памет ще достигне внушителните 512 GB. Разбира се няма как да пропуснем премахването на емблематичния хоум бутон, както и замяната на сензора за пръстови отпечатъци Touch ID със система за лицево разпознаване, подсигурена от 3D камерата и множество сензори, които ще направят биометричната идентификация още по-сигурна, бърза и ефективна дори в пълен мрак.

Какви изненади ни е подготвила Apple за десетия рожден ден на своя iPhone, ще разберем само след няколко дни – на 12 септември, когато той най-сетне ще бъде представен, за да опровергае, или потвърди слуховете за себе си.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This