Изберете страница

Галерия снимки показва най-впечатляващата характеристика на iPhone 8

Само няколко дни ни делят от премиерана на най-очаквания смартфон тази година – iPhone 8, или както и да се нарича десетия юбилеен модел на Apple. Той ще бъде представен на 12 септември в конферентната зала Steve Jobs Theater в новия кампус Apple Park, а скоро след това ще излезе на пазара – може би на 22 септември. Не е нужно да чакаме толкова обаче, за да видим най-впечатляващата промяна, която ще донесе той. Наред с множеството нови функции в десетия юбилеен модел, дисплеят му ще бъде основния акцент и няколко подходящи снимки го доказват по един чудесен начин.

Вече всеки може да си купи макет на iPhone 8, а в тези кадри той е сравнен с различни модели iPhone, пускани през десетте години до сега. По този начин снимките показват колко е увеличен размера от оригиналния iPhone до сега, но и колко впечатляващ е новия дизайн на екрана, в сравнение с по-старите модели. Почти невидимите рамки го правят наистина голям, като дори изрязаната част в горния му край, където ще се помещава предната камера и различните сензори, ни се струва поносима.

Тук iPhone 8 е поставен до оригиналния iPhone:

Следва сравнение с iPhone 5:

iPhone 6 ни донесе 4.7 и 5.5 инчовите дисплеи, а iPhone 6s и iPhone 7– цветовете Rose Gold и Black:

С iPhone 8 ще получим един още по-голям, ярък и енергоефективен дисплей, в почти същото тяло, както и нова разцветка – Blush Gold, и още по-големи опции за съхранение, като вградената памет ще достигне внушителните 512 GB. Разбира се няма как да пропуснем премахването на емблематичния хоум бутон, както и замяната на сензора за пръстови отпечатъци Touch ID със система за лицево разпознаване, подсигурена от 3D камерата и множество сензори, които ще направят биометричната идентификация още по-сигурна, бърза и ефективна дори в пълен мрак.

Какви изненади ни е подготвила Apple за десетия рожден ден на своя iPhone, ще разберем само след няколко дни – на 12 септември, когато той най-сетне ще бъде представен, за да опровергае, или потвърди слуховете за себе си.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This