Изберете Страница

Второто поколение AirPods Pro на Apple може да пристигне в два размера

Множество слухове сочат, че Apple подготвя наследник на AirPods Pro, който ще дебютира през първата половина на следващата година. Досега подробностите за това, което компанията разработва, бяха доста скромни, което не е изненада, имайки предвид тайната, в която гигантът се опитва да зпази своите бъдещи продукти. Сега нов теч предполага, че второто поколение AirPods Pro може да пристигне в два размера. Инсайдерът Mr-White сподели в Twitter изображение на вътрешни компоненти, за които се предполага, че принадлежат на бъдещите слушалки:


Можете да забележите, че компонентите са в два размера, което предизвиква и спекулациите, но от друга страна компанията може да експериментира с два размера на един и същ хардуер, като аудио чип и драйвери. Възможно е също и малкият размер да е предназначен за AirPods Pro Lite, за които чухме доста слухове напоследък.

Говорейки за чипове обаче, инсайдерът споменава, че AirPods Pro 2 може да използват чип W2. Той ще наследи W1, който се използва в стандартните AirPods и някои модели Beats и дава възможност за безпроблемно сдвояване и запазване на батерията. Към този момент не става ясно какви промени ще донесе W2, но предишни изтичания също споменават нов чип за следващите безжични слушалки на компанията.

Освен тази промяна, слуховете сочат и нов дизайн с премахване на стъблото във второто поколение AirPods Pro. Това би им осигурило по-лесно управлям профил, подобен на Galaxy Buds. Този дизайн осигурява също така и по-добро прилягане и по-малък риск от изпадане от ухото. С добавянето на два размера, купувачите биха могли да изберат най-подходящия за себе си, що се отнася до уплътняване на ушния канал и постигане на по-добра шумоизолация.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This