Изберете Страница

Второто поколение AirPods Pro на Apple може да пристигне в два размера

Множество слухове сочат, че Apple подготвя наследник на AirPods Pro, който ще дебютира през първата половина на следващата година. Досега подробностите за това, което компанията разработва, бяха доста скромни, което не е изненада, имайки предвид тайната, в която гигантът се опитва да зпази своите бъдещи продукти. Сега нов теч предполага, че второто поколение AirPods Pro може да пристигне в два размера. Инсайдерът Mr-White сподели в Twitter изображение на вътрешни компоненти, за които се предполага, че принадлежат на бъдещите слушалки:


Можете да забележите, че компонентите са в два размера, което предизвиква и спекулациите, но от друга страна компанията може да експериментира с два размера на един и същ хардуер, като аудио чип и драйвери. Възможно е също и малкият размер да е предназначен за AirPods Pro Lite, за които чухме доста слухове напоследък.

Говорейки за чипове обаче, инсайдерът споменава, че AirPods Pro 2 може да използват чип W2. Той ще наследи W1, който се използва в стандартните AirPods и някои модели Beats и дава възможност за безпроблемно сдвояване и запазване на батерията. Към този момент не става ясно какви промени ще донесе W2, но предишни изтичания също споменават нов чип за следващите безжични слушалки на компанията.

Освен тази промяна, слуховете сочат и нов дизайн с премахване на стъблото във второто поколение AirPods Pro. Това би им осигурило по-лесно управлям профил, подобен на Galaxy Buds. Този дизайн осигурява също така и по-добро прилягане и по-малък риск от изпадане от ухото. С добавянето на два размера, купувачите биха могли да изберат най-подходящия за себе си, що се отнася до уплътняване на ушния канал и постигане на по-добра шумоизолация.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This