Изберете страница

Второто поколение AirPods Pro на Apple може да пристигне в два размера

Множество слухове сочат, че Apple подготвя наследник на AirPods Pro, който ще дебютира през първата половина на следващата година. Досега подробностите за това, което компанията разработва, бяха доста скромни, което не е изненада, имайки предвид тайната, в която гигантът се опитва да зпази своите бъдещи продукти. Сега нов теч предполага, че второто поколение AirPods Pro може да пристигне в два размера. Инсайдерът Mr-White сподели в Twitter изображение на вътрешни компоненти, за които се предполага, че принадлежат на бъдещите слушалки:


Можете да забележите, че компонентите са в два размера, което предизвиква и спекулациите, но от друга страна компанията може да експериментира с два размера на един и същ хардуер, като аудио чип и драйвери. Възможно е също и малкият размер да е предназначен за AirPods Pro Lite, за които чухме доста слухове напоследък.

Говорейки за чипове обаче, инсайдерът споменава, че AirPods Pro 2 може да използват чип W2. Той ще наследи W1, който се използва в стандартните AirPods и някои модели Beats и дава възможност за безпроблемно сдвояване и запазване на батерията. Към този момент не става ясно какви промени ще донесе W2, но предишни изтичания също споменават нов чип за следващите безжични слушалки на компанията.

Освен тази промяна, слуховете сочат и нов дизайн с премахване на стъблото във второто поколение AirPods Pro. Това би им осигурило по-лесно управлям профил, подобен на Galaxy Buds. Този дизайн осигурява също така и по-добро прилягане и по-малък риск от изпадане от ухото. С добавянето на два размера, купувачите биха могли да изберат най-подходящия за себе си, що се отнася до уплътняване на ушния канал и постигане на по-добра шумоизолация.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This