Изберете Страница

Всички модели iPhone ще получат OLED екрани следващата година

Според нов доклад на ETNews , Apple планира да използва OLED дисплеи и за трите модела iPhone, които ще дебютират следващата година. Това означава, че техните екрани ще предложат по-дълбок черен цвят и по-висок контраст, отколкото LCD дисплеите.

Слуховете за тазгодишната генерация iPhone обаче твърдят, че един от трите модела ще запази своя LCD панел, за да предложи на потребителите по-достъпен ценови вариант.  Известният анализатор Минг-чи Куо посочва още, че 6.1 инчовият модел с LCD екран вече е в процес на производство и няма да включва поддръжка на 3D Touch, което също ще допринесе за намаляване на цената му.

ETNews допуска още един вариант, при който през 2019 година може да видим и четвърти модел iPhone, който също да бъде с LCD панел, а част от спекулациите до момента споменават още извит екран и жестови контрол за поне един от тях, но ще се наложи да изчакаме до следващата година, за да разберем дали това е истина.

По-близка обаче е перспективата да научим повече подобности за плановете на Apple по време на WWDC 2018, която стартира на 4 юни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This