Изберете страница

Всички модели iPhone ще получат OLED екрани следващата година

Според нов доклад на ETNews , Apple планира да използва OLED дисплеи и за трите модела iPhone, които ще дебютират следващата година. Това означава, че техните екрани ще предложат по-дълбок черен цвят и по-висок контраст, отколкото LCD дисплеите.

Слуховете за тазгодишната генерация iPhone обаче твърдят, че един от трите модела ще запази своя LCD панел, за да предложи на потребителите по-достъпен ценови вариант.  Известният анализатор Минг-чи Куо посочва още, че 6.1 инчовият модел с LCD екран вече е в процес на производство и няма да включва поддръжка на 3D Touch, което също ще допринесе за намаляване на цената му.

ETNews допуска още един вариант, при който през 2019 година може да видим и четвърти модел iPhone, който също да бъде с LCD панел, а част от спекулациите до момента споменават още извит екран и жестови контрол за поне един от тях, но ще се наложи да изчакаме до следващата година, за да разберем дали това е истина.

По-близка обаче е перспективата да научим повече подобности за плановете на Apple по време на WWDC 2018, която стартира на 4 юни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This