Изберете Страница

Всички модели iPhone ще получат OLED екрани следващата година

Според нов доклад на ETNews , Apple планира да използва OLED дисплеи и за трите модела iPhone, които ще дебютират следващата година. Това означава, че техните екрани ще предложат по-дълбок черен цвят и по-висок контраст, отколкото LCD дисплеите.

Слуховете за тазгодишната генерация iPhone обаче твърдят, че един от трите модела ще запази своя LCD панел, за да предложи на потребителите по-достъпен ценови вариант.  Известният анализатор Минг-чи Куо посочва още, че 6.1 инчовият модел с LCD екран вече е в процес на производство и няма да включва поддръжка на 3D Touch, което също ще допринесе за намаляване на цената му.

ETNews допуска още един вариант, при който през 2019 година може да видим и четвърти модел iPhone, който също да бъде с LCD панел, а част от спекулациите до момента споменават още извит екран и жестови контрол за поне един от тях, но ще се наложи да изчакаме до следващата година, за да разберем дали това е истина.

По-близка обаче е перспективата да научим повече подобности за плановете на Apple по време на WWDC 2018, която стартира на 4 юни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Всички знаят колко трудно, да не кажем невъзможно е използването на телефона с мокри ръце. Това обаче би могло да се промени, тъй като Apple получи нов патент от службата за патенти и търговски марки на САЩ, описващ промени на функциите на електронно устройство във...

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This