Изберете страница

Внимание: watchOS 3.1.1 може да повреди вашия Apple Watch!

Заедно с дългоочаквания ъпдейт до iOS 10.2 в понеделник вечер, Apple пусна и актуализация на своята операционна система за Apple Watch – watchOS 3.1.1. За съжаление потребители разказват, че са имали проблеми с нея и се е наложило да потърсят помощта на компанията за подмяна на своите повредени часовници.

Засегнатите устройства остават неизползваеми, като показват черен екран с червена удивителна и линк към страницата на компанията. На практика обаче, дори и в магазините й, няма възможност проблемът да бъде разрешен и се налага часовниците да бъдат изпратени за подмяна.

Проблемът засяга предимно второто поколение Apple Watch, но има случаи, при които са пострадали и бройки от първите часовници на компанията. За щастие брикнатите устройства не са толкова много, но ако случайно сте сред засегнатите, ще се наложи да потърсите помощ в най-близкия оторизиран сервиз.

Apple вече работи над ъпдейт, който ще отстрани проблема, така че ако все още не сте актуализирали своя часовник, може би е по-добре да изчакате още малко!

Update: Apple изтегли опасния ъпдейт, очаква се да пусне нов, в който проблемът ще е фиксиран!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This