Изберете Страница

Внимание: watchOS 3.1.1 може да повреди вашия Apple Watch!

Заедно с дългоочаквания ъпдейт до iOS 10.2 в понеделник вечер, Apple пусна и актуализация на своята операционна система за Apple Watch – watchOS 3.1.1. За съжаление потребители разказват, че са имали проблеми с нея и се е наложило да потърсят помощта на компанията за подмяна на своите повредени часовници.

Засегнатите устройства остават неизползваеми, като показват черен екран с червена удивителна и линк към страницата на компанията. На практика обаче, дори и в магазините й, няма възможност проблемът да бъде разрешен и се налага часовниците да бъдат изпратени за подмяна.

Проблемът засяга предимно второто поколение Apple Watch, но има случаи, при които са пострадали и бройки от първите часовници на компанията. За щастие брикнатите устройства не са толкова много, но ако случайно сте сред засегнатите, ще се наложи да потърсите помощ в най-близкия оторизиран сервиз.

Apple вече работи над ъпдейт, който ще отстрани проблема, така че ако все още не сте актуализирали своя часовник, може би е по-добре да изчакате още малко!

Update: Apple изтегли опасния ъпдейт, очаква се да пусне нов, в който проблемът ще е фиксиран!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This