Изберете страница

Внимание: watchOS 3.1.1 може да повреди вашия Apple Watch!

Заедно с дългоочаквания ъпдейт до iOS 10.2 в понеделник вечер, Apple пусна и актуализация на своята операционна система за Apple Watch – watchOS 3.1.1. За съжаление потребители разказват, че са имали проблеми с нея и се е наложило да потърсят помощта на компанията за подмяна на своите повредени часовници.

Засегнатите устройства остават неизползваеми, като показват черен екран с червена удивителна и линк към страницата на компанията. На практика обаче, дори и в магазините й, няма възможност проблемът да бъде разрешен и се налага часовниците да бъдат изпратени за подмяна.

Проблемът засяга предимно второто поколение Apple Watch, но има случаи, при които са пострадали и бройки от първите часовници на компанията. За щастие брикнатите устройства не са толкова много, но ако случайно сте сред засегнатите, ще се наложи да потърсите помощ в най-близкия оторизиран сервиз.

Apple вече работи над ъпдейт, който ще отстрани проблема, така че ако все още не сте актуализирали своя часовник, може би е по-добре да изчакате още малко!

Update: Apple изтегли опасния ъпдейт, очаква се да пусне нов, в който проблемът ще е фиксиран!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This