Изберете Страница

Внимание: watchOS 3.1.1 може да повреди вашия Apple Watch!

Заедно с дългоочаквания ъпдейт до iOS 10.2 в понеделник вечер, Apple пусна и актуализация на своята операционна система за Apple Watch – watchOS 3.1.1. За съжаление потребители разказват, че са имали проблеми с нея и се е наложило да потърсят помощта на компанията за подмяна на своите повредени часовници.

Засегнатите устройства остават неизползваеми, като показват черен екран с червена удивителна и линк към страницата на компанията. На практика обаче, дори и в магазините й, няма възможност проблемът да бъде разрешен и се налага часовниците да бъдат изпратени за подмяна.

Проблемът засяга предимно второто поколение Apple Watch, но има случаи, при които са пострадали и бройки от първите часовници на компанията. За щастие брикнатите устройства не са толкова много, но ако случайно сте сред засегнатите, ще се наложи да потърсите помощ в най-близкия оторизиран сервиз.

Apple вече работи над ъпдейт, който ще отстрани проблема, така че ако все още не сте актуализирали своя часовник, може би е по-добре да изчакате още малко!

Update: Apple изтегли опасния ъпдейт, очаква се да пусне нов, в който проблемът ще е фиксиран!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Всички знаят колко трудно, да не кажем невъзможно е използването на телефона с мокри ръце. Това обаче би могло да се промени, тъй като Apple получи нов патент от службата за патенти и търговски марки на САЩ, описващ промени на функциите на електронно устройство във...

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This