Изберете Страница

Вижте iMac Pro, iPad Pro и HomePod в действие в новите клипове на Apple

WWDC 2017 безспорно беше едно от най-големите събития тази година, а наред с новите верси на операционните си система, Apple показа обновената линия Mac и MacBook, 10.5 инчовия iPad Pro и интелигентния говорител HomePod. Ако сте пропуснали събитието, имате възможност да видите устройствата в клиповете, които компанията публикува на своята страница.

На първо място имаме iMac Pro, който е изцяло обновен за професионалния потребител с най-мощната комбинация от графика, процесор и памет и ще стартира през декември на цена от 4999 долара за входното ниво:

В следващите три клипа, Apple демонстрира новия 10.5 инчов iPad Pro, който разполага с най-съвременния дисплей и се захранва от процесора A10N Fusion. Той идва в нов формфактор с невероятно тънка рамка около дисплея и вече е достъпен за поръчки:

Както се говореше, компанията показа и свой собствен интелигентен високоговорител наречен HomePod, който е по-скъп от конкурентните Amazon Echo и Google Home, но е фокусиран върху качественото аудио изживяване и има напълно функциониращ Siri, на който можете да зададете своите въпроси:

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила, твърдят последните слухове. И не само това – миналата седмица компанията е демонстрирала прототип на устройството пред членове на борда, което сочи, че то вече е в напреднал етап на разработка и може да дебютира...

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на...

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone, твъди известният анализатор Минг-Чи Куо в Twitter. В следващия си пост Куо разясни, че най-вероятно става въпрос за тестване на цветен дисплей с електронно мастило, който предлага по-ярък текст и...

0 коментара

Подайте коментар