Изберете страница

Вижте iMac Pro, iPad Pro и HomePod в действие в новите клипове на Apple

WWDC 2017 безспорно беше едно от най-големите събития тази година, а наред с новите верси на операционните си система, Apple показа обновената линия Mac и MacBook, 10.5 инчовия iPad Pro и интелигентния говорител HomePod. Ако сте пропуснали събитието, имате възможност да видите устройствата в клиповете, които компанията публикува на своята страница.

На първо място имаме iMac Pro, който е изцяло обновен за професионалния потребител с най-мощната комбинация от графика, процесор и памет и ще стартира през декември на цена от 4999 долара за входното ниво:

В следващите три клипа, Apple демонстрира новия 10.5 инчов iPad Pro, който разполага с най-съвременния дисплей и се захранва от процесора A10N Fusion. Той идва в нов формфактор с невероятно тънка рамка около дисплея и вече е достъпен за поръчки:

Както се говореше, компанията показа и свой собствен интелигентен високоговорител наречен HomePod, който е по-скъп от конкурентните Amazon Echo и Google Home, но е фокусиран върху качественото аудио изживяване и има напълно функциониращ Siri, на който можете да зададете своите въпроси:

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This