Изберете Страница

Вижте iMac Pro, iPad Pro и HomePod в действие в новите клипове на Apple

WWDC 2017 безспорно беше едно от най-големите събития тази година, а наред с новите верси на операционните си система, Apple показа обновената линия Mac и MacBook, 10.5 инчовия iPad Pro и интелигентния говорител HomePod. Ако сте пропуснали събитието, имате възможност да видите устройствата в клиповете, които компанията публикува на своята страница.

На първо място имаме iMac Pro, който е изцяло обновен за професионалния потребител с най-мощната комбинация от графика, процесор и памет и ще стартира през декември на цена от 4999 долара за входното ниво:

В следващите три клипа, Apple демонстрира новия 10.5 инчов iPad Pro, който разполага с най-съвременния дисплей и се захранва от процесора A10N Fusion. Той идва в нов формфактор с невероятно тънка рамка около дисплея и вече е достъпен за поръчки:

Както се говореше, компанията показа и свой собствен интелигентен високоговорител наречен HomePod, който е по-скъп от конкурентните Amazon Echo и Google Home, но е фокусиран върху качественото аудио изживяване и има напълно функциониращ Siri, на който можете да зададете своите въпроси:

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This