Изберете Страница

Вижте тази интересна концепция за следващите модели iPhone

Фен на Apple създаде интересна концепция за следващия модел iPhone, чийто дизайн ни връща към по-ранните модели, в съответствие с някои слухове.

Всъщност известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира, че през 2020 година Apple ще се върне към дизайн, подобен на този на iPhone 4, но моделит в концепцията може би по-скоро приличат на iPhone 5 с правоъгълни ръбове, вместо вече обичайните заоблени:

Според слуховете, новите модели ще са три, съответно с 5.8, 6.1 и 6.5 инчови дисплеи от край до край, което ще позволи да се извлече максимума от тях и вече няма да имат прорез в горната му част, а отзад ще има четворна камера с 12 мегапикселови и 3D сензори за подпомагане на възприемането на дълбочината в снимките и клиповете. Освен това се очаква новия чип А14 и 5G поддръжка, както и 6 GB оперативна памет.

Няма как да знаем каква част от тези прогнози ще се превърне в реалност, но можем да се надяваме, че следващия септември, Apple ще ни изненада с нещо по-различно, поне от гледна точка на дизайна, след три поредни години на само леки промени във външността на любимия ни iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This