Изберете Страница

Вижте тази интересна концепция за следващите модели iPhone

Фен на Apple създаде интересна концепция за следващия модел iPhone, чийто дизайн ни връща към по-ранните модели, в съответствие с някои слухове.

Всъщност известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира, че през 2020 година Apple ще се върне към дизайн, подобен на този на iPhone 4, но моделит в концепцията може би по-скоро приличат на iPhone 5 с правоъгълни ръбове, вместо вече обичайните заоблени:

Според слуховете, новите модели ще са три, съответно с 5.8, 6.1 и 6.5 инчови дисплеи от край до край, което ще позволи да се извлече максимума от тях и вече няма да имат прорез в горната му част, а отзад ще има четворна камера с 12 мегапикселови и 3D сензори за подпомагане на възприемането на дълбочината в снимките и клиповете. Освен това се очаква новия чип А14 и 5G поддръжка, както и 6 GB оперативна памет.

Няма как да знаем каква част от тези прогнози ще се превърне в реалност, но можем да се надяваме, че следващия септември, Apple ще ни изненада с нещо по-различно, поне от гледна точка на дизайна, след три поредни години на само леки промени във външността на любимия ни iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила по време на WWDC 2023, като ще даде възможност на някои разработчици и присъстващи да ги изпробват след обявяването им, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. Компанията изгради нова структура в...

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16, която беше пусната през септември миналата година, сочи сайтът за разработчици на Apple, броени дни преди премиерата на iOS 17. 13% са устройствата с iOS 15, която все още получава корекции за сигурност и само 6% работят с...

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This