Изберете Страница

Вижте тази интересна концепция за следващите модели iPhone

Фен на Apple създаде интересна концепция за следващия модел iPhone, чийто дизайн ни връща към по-ранните модели, в съответствие с някои слухове.

Всъщност известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира, че през 2020 година Apple ще се върне към дизайн, подобен на този на iPhone 4, но моделит в концепцията може би по-скоро приличат на iPhone 5 с правоъгълни ръбове, вместо вече обичайните заоблени:

Според слуховете, новите модели ще са три, съответно с 5.8, 6.1 и 6.5 инчови дисплеи от край до край, което ще позволи да се извлече максимума от тях и вече няма да имат прорез в горната му част, а отзад ще има четворна камера с 12 мегапикселови и 3D сензори за подпомагане на възприемането на дълбочината в снимките и клиповете. Освен това се очаква новия чип А14 и 5G поддръжка, както и 6 GB оперативна памет.

Няма как да знаем каква част от тези прогнози ще се превърне в реалност, но можем да се надяваме, че следващия септември, Apple ще ни изненада с нещо по-различно, поне от гледна точка на дизайна, след три поредни години на само леки промени във външността на любимия ни iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This