Изберете страница

Вижте тази интересна концепция за следващите модели iPhone

Фен на Apple създаде интересна концепция за следващия модел iPhone, чийто дизайн ни връща към по-ранните модели, в съответствие с някои слухове.

Всъщност известният анализатор Минг-Чи Куо прогнозира, че през 2020 година Apple ще се върне към дизайн, подобен на този на iPhone 4, но моделит в концепцията може би по-скоро приличат на iPhone 5 с правоъгълни ръбове, вместо вече обичайните заоблени:

Според слуховете, новите модели ще са три, съответно с 5.8, 6.1 и 6.5 инчови дисплеи от край до край, което ще позволи да се извлече максимума от тях и вече няма да имат прорез в горната му част, а отзад ще има четворна камера с 12 мегапикселови и 3D сензори за подпомагане на възприемането на дълбочината в снимките и клиповете. Освен това се очаква новия чип А14 и 5G поддръжка, както и 6 GB оперативна памет.

Няма как да знаем каква част от тези прогнози ще се превърне в реалност, но можем да се надяваме, че следващия септември, Apple ще ни изненада с нещо по-различно, поне от гледна точка на дизайна, след три поредни години на само леки промени във външността на любимия ни iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This