Изберете Страница

Вижте първите реални снимки на Apple Watch Series 7

MacRumors публикува първите реални снимки на новия Apple Watch Series 7, позовавайки се на анонимни източници. На презентацията, проведена на 14 септември, самата Apple показа новия си часовник в промо изображения и клипове, като говори за новостите в него. Датата на стартиране на продажбите обаче, все още е неизвестна. Компанията каза само, че той ще е наличен за предварителни поръчки “по-късно тази есен”.

На фона на всичко това сега се появяват първите снимки на Apple Watch Series 7 “на живо”, тоест персонални, а не рекламни. Те показват модел в черно, като веднага се усеща визуално големината на дисплея, каквато никога не е имало в часовник на Apple. Въпреки това за скептиците, анонимният вътрешен източник показва страница в настройките, където ясно се чете моделът на часовника.

Изображенията първоначално бяха публикувани във Facebook общността, като авторът им разкрива, че работи във веригата за доставки на Apple и му е било поверено да тества часовника преди официалното му пускане на пазара. Снимките вече са премахнати от Facebook, но разбира се веднага успяха да се разпространят в мрежата.

Според последните слухове предварителните поръчки за Apple Watch Series 7 ще стартират на 8 октомври, а доставките ще започнат седмица след това, но все още няма официална информация от страна на Apple.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This