Изберете Страница

Вижте първите реални снимки на Apple Watch Series 7

MacRumors публикува първите реални снимки на новия Apple Watch Series 7, позовавайки се на анонимни източници. На презентацията, проведена на 14 септември, самата Apple показа новия си часовник в промо изображения и клипове, като говори за новостите в него. Датата на стартиране на продажбите обаче, все още е неизвестна. Компанията каза само, че той ще е наличен за предварителни поръчки “по-късно тази есен”.

На фона на всичко това сега се появяват първите снимки на Apple Watch Series 7 “на живо”, тоест персонални, а не рекламни. Те показват модел в черно, като веднага се усеща визуално големината на дисплея, каквато никога не е имало в часовник на Apple. Въпреки това за скептиците, анонимният вътрешен източник показва страница в настройките, където ясно се чете моделът на часовника.

Изображенията първоначално бяха публикувани във Facebook общността, като авторът им разкрива, че работи във веригата за доставки на Apple и му е било поверено да тества часовника преди официалното му пускане на пазара. Снимките вече са премахнати от Facebook, но разбира се веднага успяха да се разпространят в мрежата.

Според последните слухове предварителните поръчки за Apple Watch Series 7 ще стартират на 8 октомври, а доставките ще започнат седмица след това, но все още няма официална информация от страна на Apple.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This