Изберете Страница

Вижте първите реални снимки на Apple Watch Series 7

MacRumors публикува първите реални снимки на новия Apple Watch Series 7, позовавайки се на анонимни източници. На презентацията, проведена на 14 септември, самата Apple показа новия си часовник в промо изображения и клипове, като говори за новостите в него. Датата на стартиране на продажбите обаче, все още е неизвестна. Компанията каза само, че той ще е наличен за предварителни поръчки “по-късно тази есен”.

На фона на всичко това сега се появяват първите снимки на Apple Watch Series 7 “на живо”, тоест персонални, а не рекламни. Те показват модел в черно, като веднага се усеща визуално големината на дисплея, каквато никога не е имало в часовник на Apple. Въпреки това за скептиците, анонимният вътрешен източник показва страница в настройките, където ясно се чете моделът на часовника.

Изображенията първоначално бяха публикувани във Facebook общността, като авторът им разкрива, че работи във веригата за доставки на Apple и му е било поверено да тества часовника преди официалното му пускане на пазара. Снимките вече са премахнати от Facebook, но разбира се веднага успяха да се разпространят в мрежата.

Според последните слухове предварителните поръчки за Apple Watch Series 7 ще стартират на 8 октомври, а доставките ще започнат седмица след това, но все още няма официална информация от страна на Apple.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This