MacRumors публикува първите реални снимки на новия Apple Watch Series 7, позовавайки се на анонимни източници. На презентацията, проведена на 14 септември, самата Apple показа новия си часовник в промо изображения и клипове, като говори за новостите в него. Датата на стартиране на продажбите обаче, все още е неизвестна. Компанията каза само, че той ще е наличен за предварителни поръчки “по-късно тази есен”.

На фона на всичко това сега се появяват първите снимки на Apple Watch Series 7 “на живо”, тоест персонални, а не рекламни. Те показват модел в черно, като веднага се усеща визуално големината на дисплея, каквато никога не е имало в часовник на Apple. Въпреки това за скептиците, анонимният вътрешен източник показва страница в настройките, където ясно се чете моделът на часовника.

Изображенията първоначално бяха публикувани във Facebook общността, като авторът им разкрива, че работи във веригата за доставки на Apple и му е било поверено да тества часовника преди официалното му пускане на пазара. Снимките вече са премахнати от Facebook, но разбира се веднага успяха да се разпространят в мрежата.

Според последните слухове предварителните поръчки за Apple Watch Series 7 ще стартират на 8 октомври, а доставките ще започнат седмица след това, но все още няма официална информация от страна на Apple.