Изберете Страница

Вижте една различна концепция за сгъваем iPhone, която датира от преди 15 години

Може да се говори много за сгъваем iPhone, който ще се появи на пазара в даден момент в бъдещето, но някой е помислил за това цели 6 месеца преди анонсирането на първия iPhone. Концепцията iTalk е качена в YouTube на 21 юли 2006 година.

Удивително е, че видеото е качено от някой със само 6 последоветели. Самото то е гледано по-малко от 15 000 пъти, което говори много за света през 2006 година, когато Apple все още не беше компанията, която познаваме сега.

Устройството, показано в концепцията изглежда има подобно на iPod колелце, както и два сгъваеми панела, които разкриват голям сензорен екран. Всичко е доста футуристично за стандартите през 2006 година, но е далеч от сгъваемите модели, които в момента са на пазара.

За разлика от тази концепция, слуховете за сгъваем iPhone няма да изчезнат. Това е нещо, което със сигурност ще се случи в следващите няколко години, но за сега ще трябва да се задоволим с iPhone 13, който компанията ще представи през септември. Той ще е на-добрият модел до сега, с нов 120 Hz дисплей и подобрена система от камери, а може би и с някои други изненади.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This