Изберете страница

Вижте една различна концепция за сгъваем iPhone, която датира от преди 15 години

Може да се говори много за сгъваем iPhone, който ще се появи на пазара в даден момент в бъдещето, но някой е помислил за това цели 6 месеца преди анонсирането на първия iPhone. Концепцията iTalk е качена в YouTube на 21 юли 2006 година.

Удивително е, че видеото е качено от някой със само 6 последоветели. Самото то е гледано по-малко от 15 000 пъти, което говори много за света през 2006 година, когато Apple все още не беше компанията, която познаваме сега.

Устройството, показано в концепцията изглежда има подобно на iPod колелце, както и два сгъваеми панела, които разкриват голям сензорен екран. Всичко е доста футуристично за стандартите през 2006 година, но е далеч от сгъваемите модели, които в момента са на пазара.

За разлика от тази концепция, слуховете за сгъваем iPhone няма да изчезнат. Това е нещо, което със сигурност ще се случи в следващите няколко години, но за сега ще трябва да се задоволим с iPhone 13, който компанията ще представи през септември. Той ще е на-добрият модел до сега, с нов 120 Hz дисплей и подобрена система от камери, а може би и с някои други изненади.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This