Изберете Страница

Вижте една различна концепция за сгъваем iPhone, която датира от преди 15 години

Може да се говори много за сгъваем iPhone, който ще се появи на пазара в даден момент в бъдещето, но някой е помислил за това цели 6 месеца преди анонсирането на първия iPhone. Концепцията iTalk е качена в YouTube на 21 юли 2006 година.

Удивително е, че видеото е качено от някой със само 6 последоветели. Самото то е гледано по-малко от 15 000 пъти, което говори много за света през 2006 година, когато Apple все още не беше компанията, която познаваме сега.

Устройството, показано в концепцията изглежда има подобно на iPod колелце, както и два сгъваеми панела, които разкриват голям сензорен екран. Всичко е доста футуристично за стандартите през 2006 година, но е далеч от сгъваемите модели, които в момента са на пазара.

За разлика от тази концепция, слуховете за сгъваем iPhone няма да изчезнат. Това е нещо, което със сигурност ще се случи в следващите няколко години, но за сега ще трябва да се задоволим с iPhone 13, който компанията ще представи през септември. Той ще е на-добрият модел до сега, с нов 120 Hz дисплей и подобрена система от камери, а може би и с някои други изненади.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This