Както вече стана ясно, WWDC 2021 ще започне на 7 юни. Apple разбира се ще представи новите версии на своите операционни системи, а iOS 15 е може би най-очакваната от феновете.

Въпреки, че през последните месеци се появиха някои слухове, точна информация за промените в iOS няма, така че можем само да се надяваме, че компанията ще ни изненада приятно. Докато чакаме дните до 7 юни да се изнижат обаче, можем да погледнем една интересна концепция на Николас Гиго, коята показва как биха изглеждали някои от най-търсените функции в iOS.

Видеото показва и спряганата за възможна функция Always-On, която ще е подобна на тази при Apple Watch и ще показва селекция от важна информация, която ще може да се персонализира. Другите включени в концепцията функции са мултитаскинг с разделен екран, преработен контролен център, ново приложение Clock с множество таймери, интерактивни уиджети и др. Разбира се това е само концепция, но кой знае, може някои детайли в нея да съвпаднат с тези в iOS 15. Всъчко ще стане ясно след броени дни.