Както много пъти вече сме чували, очаква се новият iPhone 8 да не разполага с емблематичния за модела хоум бутон и първата стъпка вече беше направена при iPhone 7. Въпреки, че все още няма никаква официално потвърдена информация за плановете на Apple да отбележи десетия юбилей на своя смартфон, в интернет пространството вече има десетки концепции затова, как ще изглежда той и една от тях наистина е любопитна.

Въпреки, че в клипа няма да видим изцяло стъкления корпус, който очакваме, там ни очаква нещо далеч по-любопитно и това е Touch Bar, подобен на този, който вече притежава новата линия MacBook 2016 и той работи учудващо добре, като основен механизъм за взаимодействие с интерфейса. Освен, че може да се ползва за приемане или отказване на повиквания, с него можете да отговорите на текстови съобщения, или да работите с приложенията.

Разбира се, това е само още една концепция, материализираща мечтите и вижданията на дизайнерите за това как трябва да изглежда новия iPhone 8, но какво пречи тя да стане реалност в определен момент?