Изберете Страница

Видео: С iPhone 7 на сърф – ще издържи ли?

Както знаете новият iPhone 7 е водо и прахо устойчив, което се гарантира от сертификатът IP 67, позволяващ му да оцелее във вода до 1 метър дълбочина за 30 минути.

На хартия всичко звучи добре, но ще оцелее ли смартфонът в реални условия? Във всички тестове, които сме виждали до сега, iPhone 7 просто беше потапян в купа с вода, но какво би станало, ако го подложим на по-тежки изпитания?

Може би всички сте си задавали вече този въпрос, а отговорът му идва от Square Trade Labs под формата на клип, в който устройството се изправя пред огромните вълни и солената океанска вода при сърфиране.

Вижте какво се случва, когато няколко модела на Apple са подложени на това изпитание – iPhone 6s издържа 4 минути, по-големият му събрат iPhone 6s Plus – почти 6 минути, а iPhone 7 и iPhone 7 Plus – цели 30 минути, както гласят спецификациите им. В крайна сметка и двата модела се отърваха само с леки нарушения на звука, но все още работят след половин час в океана.

Това разбира се не означава, че непременно трябва да излагате новия си iPhone 7 на екстремни условия, но ако случайно ви завали дъжд или изпуснете телефона си във вода, можете да бъдете спокойни – той няма да ви предаде!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This