Изберете Страница

Видео: С iPhone 7 на сърф – ще издържи ли?

Както знаете новият iPhone 7 е водо и прахо устойчив, което се гарантира от сертификатът IP 67, позволяващ му да оцелее във вода до 1 метър дълбочина за 30 минути.

На хартия всичко звучи добре, но ще оцелее ли смартфонът в реални условия? Във всички тестове, които сме виждали до сега, iPhone 7 просто беше потапян в купа с вода, но какво би станало, ако го подложим на по-тежки изпитания?

Може би всички сте си задавали вече този въпрос, а отговорът му идва от Square Trade Labs под формата на клип, в който устройството се изправя пред огромните вълни и солената океанска вода при сърфиране.

Вижте какво се случва, когато няколко модела на Apple са подложени на това изпитание – iPhone 6s издържа 4 минути, по-големият му събрат iPhone 6s Plus – почти 6 минути, а iPhone 7 и iPhone 7 Plus – цели 30 минути, както гласят спецификациите им. В крайна сметка и двата модела се отърваха само с леки нарушения на звука, но все още работят след половин час в океана.

Това разбира се не означава, че непременно трябва да излагате новия си iPhone 7 на екстремни условия, но ако случайно ви завали дъжд или изпуснете телефона си във вода, можете да бъдете спокойни – той няма да ви предаде!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This