Изберете страница

Видео: С iPhone 7 на сърф – ще издържи ли?

Както знаете новият iPhone 7 е водо и прахо устойчив, което се гарантира от сертификатът IP 67, позволяващ му да оцелее във вода до 1 метър дълбочина за 30 минути.

На хартия всичко звучи добре, но ще оцелее ли смартфонът в реални условия? Във всички тестове, които сме виждали до сега, iPhone 7 просто беше потапян в купа с вода, но какво би станало, ако го подложим на по-тежки изпитания?

Може би всички сте си задавали вече този въпрос, а отговорът му идва от Square Trade Labs под формата на клип, в който устройството се изправя пред огромните вълни и солената океанска вода при сърфиране.

Вижте какво се случва, когато няколко модела на Apple са подложени на това изпитание – iPhone 6s издържа 4 минути, по-големият му събрат iPhone 6s Plus – почти 6 минути, а iPhone 7 и iPhone 7 Plus – цели 30 минути, както гласят спецификациите им. В крайна сметка и двата модела се отърваха само с леки нарушения на звука, но все още работят след половин час в океана.

Това разбира се не означава, че непременно трябва да излагате новия си iPhone 7 на екстремни условия, но ако случайно ви завали дъжд или изпуснете телефона си във вода, можете да бъдете спокойни – той няма да ви предаде!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This