Изберете страница

Видео сравнява макети на iPhone 7s Plus и iPhone 8

Докато многобройните клипове и изображения се концентрират основно върху десетия юбилеен модел iPhone, то много по-малко знаем за съпътстващите го два модела, които се очаква да представи Apple тази есен.

Новият клип на Дани Уинджет в YouTube предлага един практичен поглед върху макетите на iPhone 7s Plus и iPhone 8, позволяващ ни да ги сравним.

Както вече знаете, трите тазгодишни модела ще бъдат снабдени със стъклен заден панел, който ще подпомогне въвеждането на дългоочакваната функция за безжично зареждане. iPhone 7 Plus ще предложи и традиционното хоризонтално разположение на задната камера, докато при по-луксозния вариант тя ще бъде поставена вертикално, за по-разширени функции, свързани с добавената реалност. Влогърът ни показва също и различните цветови опции за трите модела, които ще бъдат ограничени до три на брой – черно, бяло и медно-златисто. Истинската разлика в трите устройства обаче, се крие в предната им част, където iPhone 8 ще донесе на потребителите огромен OLED екран и акцентът в клипа е поставен върху размера на двата модела, тъй като юбилейният няма да се различава много в това отношение, благодарение на тънките рамки около дисплея.

Във връзка с всички тези промени, някои анализатори изразиха известни съмнения около имената на новото поколение iPhone, като предположиха, че компанията ще се откаже от цифрите в досегашната си схема и следващия месец ще видим просто iPhone, iPhone Plus и iPhone Pro, което въпреки че звучи много радикално, не е лишено от логика, като се има предвид тенденцията при имената на iPad например.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This