Изберете Страница

Видео сравнява макети на iPhone 7s Plus и iPhone 8

Докато многобройните клипове и изображения се концентрират основно върху десетия юбилеен модел iPhone, то много по-малко знаем за съпътстващите го два модела, които се очаква да представи Apple тази есен.

Новият клип на Дани Уинджет в YouTube предлага един практичен поглед върху макетите на iPhone 7s Plus и iPhone 8, позволяващ ни да ги сравним.

Както вече знаете, трите тазгодишни модела ще бъдат снабдени със стъклен заден панел, който ще подпомогне въвеждането на дългоочакваната функция за безжично зареждане. iPhone 7 Plus ще предложи и традиционното хоризонтално разположение на задната камера, докато при по-луксозния вариант тя ще бъде поставена вертикално, за по-разширени функции, свързани с добавената реалност. Влогърът ни показва също и различните цветови опции за трите модела, които ще бъдат ограничени до три на брой – черно, бяло и медно-златисто. Истинската разлика в трите устройства обаче, се крие в предната им част, където iPhone 8 ще донесе на потребителите огромен OLED екран и акцентът в клипа е поставен върху размера на двата модела, тъй като юбилейният няма да се различава много в това отношение, благодарение на тънките рамки около дисплея.

Във връзка с всички тези промени, някои анализатори изразиха известни съмнения около имената на новото поколение iPhone, като предположиха, че компанията ще се откаже от цифрите в досегашната си схема и следващия месец ще видим просто iPhone, iPhone Plus и iPhone Pro, което въпреки че звучи много радикално, не е лишено от логика, като се има предвид тенденцията при имената на iPad например.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This