Изберете Страница

Видео сравнява макети на iPhone 7s Plus и iPhone 8

Докато многобройните клипове и изображения се концентрират основно върху десетия юбилеен модел iPhone, то много по-малко знаем за съпътстващите го два модела, които се очаква да представи Apple тази есен.

Новият клип на Дани Уинджет в YouTube предлага един практичен поглед върху макетите на iPhone 7s Plus и iPhone 8, позволяващ ни да ги сравним.

Както вече знаете, трите тазгодишни модела ще бъдат снабдени със стъклен заден панел, който ще подпомогне въвеждането на дългоочакваната функция за безжично зареждане. iPhone 7 Plus ще предложи и традиционното хоризонтално разположение на задната камера, докато при по-луксозния вариант тя ще бъде поставена вертикално, за по-разширени функции, свързани с добавената реалност. Влогърът ни показва също и различните цветови опции за трите модела, които ще бъдат ограничени до три на брой – черно, бяло и медно-златисто. Истинската разлика в трите устройства обаче, се крие в предната им част, където iPhone 8 ще донесе на потребителите огромен OLED екран и акцентът в клипа е поставен върху размера на двата модела, тъй като юбилейният няма да се различава много в това отношение, благодарение на тънките рамки около дисплея.

Във връзка с всички тези промени, някои анализатори изразиха известни съмнения около имената на новото поколение iPhone, като предположиха, че компанията ще се откаже от цифрите в досегашната си схема и следващия месец ще видим просто iPhone, iPhone Plus и iPhone Pro, което въпреки че звучи много радикално, не е лишено от логика, като се има предвид тенденцията при имената на iPad например.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Всички знаят колко трудно, да не кажем невъзможно е използването на телефона с мокри ръце. Това обаче би могло да се промени, тъй като Apple получи нов патент от службата за патенти и търговски марки на САЩ, описващ промени на функциите на електронно устройство във...

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This