Ново видео и серия снимки показват бъдещите модели iPhone, които се очаква да бъдат представени тази есен. Те са предоставени на 9to5Mac от @shaimizrachi, който миналата година отново сподели изображения на макети на iPhone, оказали се точни в последствие:

Вече има безброй слухове за предстоящите модели iPhone, много от които определят специфисациите им, показани в макетите. Видеото демонстрира устройствата, сравенни с текущите модели, включително и iPhone X, както и кейсове на Skech, което сочи, че компаниите вече инвестират в производството на аксесоари, преди официалното събитие на Apple, което ще се проведе през септември.

Можем да видим, ча макетът на iPhone X Plus е със същия физически размер, като iPhone 7 Plus, но с по-голям 6.5 инчов дисплей, което стана възможно, благодарение на дизайна на iPhone X с по-тесни рамки. 6.1 инчовият модел, за който се говори, че ще бъде най-достъпната опция в новото поколение iPhone, ще има LCD екран и дизайна на iPhone X, но единична задна камера.