Тази седмица Facebook добави нова полезна функция в своя Messenger, която ще ви позволи да изтривате съобщения, след като те вече са били изпратени. Всъщност за нея стана въпрос отдавна, но сега вече тя е официална и можете да я използвате, ако изпратите съобщение на грешния човек, или направите грешка в текста, за да се коригирате. Имайте предвид обаче, че това е възможно само в рамките на 10 минути след изпращането.

За пръв път чухме за тази така полезна възможност през април миналата година, когато се оказа, че самият Марк Зукърбърг е изтрил свои съобщения, изпратени до различни хора, а на въпроса какво се е случило, той отговори, че има такава опция, позовавайки се на повишени мерки за сигурност. След като съществуването на функцията беше разкрито, компанията реши да я направи достъпна и за потребителите си и сега тя идва с новите версии на приложението за iOS и Android.