Изберете Страница

Вече има приложение, което ви позволява да контролирате Android устройствата си от iPhone

Приложението AirMirror, позволява на потребителите да контролират едно мобилно устройство от друг смартфон или таблет. Поддръжката му за платформи го прави първото в света такова, което дава възможност на потребинтеля да изпълнява Android на своя iPhone.

Решението открива нови възможности е освен, че е безплатно, вече е достъпно за всички. Накратко то отразява дисплея на целевото устройство и позволява контрол, като така устройството работи на вашия смартфон или таблет. Самото AirMirror е безплатно и изисква AirDroid да работи на целевото устройство, но има и платени нива за по-заинтересованите потребители. Настройката му е сравнително лесна и не изисква Android устройството да бъде рутнато, но то трябва да бъде свързано с Windows компютър, или Mac, за да се активира отдалечения достъп.

Сред функциите, поддържани от приложението са пълен контрол върху устройството, лесно превключване между две такива от един екран, пълен Android интерфейс, включващ бутони меню, начало и обратно, както и тези за звука и асистент за жестове, поддръжка за отдалечена клавиатура, възможности за регулиране на качеството и оперативната гъвкавост възоснова на интернет средата.

AirMirror дава на потребителя и възможността да контролира компютри с Windows и Mac, като има някои функции, които нямат сходни решения. Например можете да се свържете с настолен компютър от iPhone и да разрешите дистанционно уеб камерата, за да видите областта около него.

AirMirror може да бъде изтеглено от App Store, а AirDroid от сайта на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone, сочи доклад на Cnalys. Най-търсен е iPhone 14 Pro Max, следван от iPhone 14 Pro, iPhone 14 и iPhone 13. 31% от всички доставени от януари до март смартфони са били премиум устройства с...

Увеличеният размер на моделите iPhone 16 Pro ще е заради големи надстройки на камерата

Увеличеният размер на моделите iPhone 16 Pro ще е заради големи надстройки на камерата

Увеличеният размер на моделите iPhone 16 Pro ще позволи големи надстройки на камерата, включително и перископна телефото камера и 12% по-голям сензор за основната, твърдят последните слухове. Информацията идва от китайската социална мрежа Weibo и потребител, който се...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This