Изберете страница

Вече има приложение, което ви позволява да контролирате Android устройствата си от iPhone

Приложението AirMirror, позволява на потребителите да контролират едно мобилно устройство от друг смартфон или таблет. Поддръжката му за платформи го прави първото в света такова, което дава възможност на потребинтеля да изпълнява Android на своя iPhone.

Решението открива нови възможности е освен, че е безплатно, вече е достъпно за всички. Накратко то отразява дисплея на целевото устройство и позволява контрол, като така устройството работи на вашия смартфон или таблет. Самото AirMirror е безплатно и изисква AirDroid да работи на целевото устройство, но има и платени нива за по-заинтересованите потребители. Настройката му е сравнително лесна и не изисква Android устройството да бъде рутнато, но то трябва да бъде свързано с Windows компютър, или Mac, за да се активира отдалечения достъп.

Сред функциите, поддържани от приложението са пълен контрол върху устройството, лесно превключване между две такива от един екран, пълен Android интерфейс, включващ бутони меню, начало и обратно, както и тези за звука и асистент за жестове, поддръжка за отдалечена клавиатура, възможности за регулиране на качеството и оперативната гъвкавост възоснова на интернет средата.

AirMirror дава на потребителя и възможността да контролира компютри с Windows и Mac, като има някои функции, които нямат сходни решения. Например можете да се свържете с настолен компютър от iPhone и да разрешите дистанционно уеб камерата, за да видите областта около него.

AirMirror може да бъде изтеглено от App Store, а AirDroid от сайта на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This