Изберете Страница

Вече има приложение, което ви позволява да контролирате Android устройствата си от iPhone

Приложението AirMirror, позволява на потребителите да контролират едно мобилно устройство от друг смартфон или таблет. Поддръжката му за платформи го прави първото в света такова, което дава възможност на потребинтеля да изпълнява Android на своя iPhone.

Решението открива нови възможности е освен, че е безплатно, вече е достъпно за всички. Накратко то отразява дисплея на целевото устройство и позволява контрол, като така устройството работи на вашия смартфон или таблет. Самото AirMirror е безплатно и изисква AirDroid да работи на целевото устройство, но има и платени нива за по-заинтересованите потребители. Настройката му е сравнително лесна и не изисква Android устройството да бъде рутнато, но то трябва да бъде свързано с Windows компютър, или Mac, за да се активира отдалечения достъп.

Сред функциите, поддържани от приложението са пълен контрол върху устройството, лесно превключване между две такива от един екран, пълен Android интерфейс, включващ бутони меню, начало и обратно, както и тези за звука и асистент за жестове, поддръжка за отдалечена клавиатура, възможности за регулиране на качеството и оперативната гъвкавост възоснова на интернет средата.

AirMirror дава на потребителя и възможността да контролира компютри с Windows и Mac, като има някои функции, които нямат сходни решения. Например можете да се свържете с настолен компютър от iPhone и да разрешите дистанционно уеб камерата, за да видите областта около него.

AirMirror може да бъде изтеглено от App Store, а AirDroid от сайта на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This