Изберете страница

Вече има приложение, което ви позволява да контролирате Android устройствата си от iPhone

Приложението AirMirror, позволява на потребителите да контролират едно мобилно устройство от друг смартфон или таблет. Поддръжката му за платформи го прави първото в света такова, което дава възможност на потребинтеля да изпълнява Android на своя iPhone.

Решението открива нови възможности е освен, че е безплатно, вече е достъпно за всички. Накратко то отразява дисплея на целевото устройство и позволява контрол, като така устройството работи на вашия смартфон или таблет. Самото AirMirror е безплатно и изисква AirDroid да работи на целевото устройство, но има и платени нива за по-заинтересованите потребители. Настройката му е сравнително лесна и не изисква Android устройството да бъде рутнато, но то трябва да бъде свързано с Windows компютър, или Mac, за да се активира отдалечения достъп.

Сред функциите, поддържани от приложението са пълен контрол върху устройството, лесно превключване между две такива от един екран, пълен Android интерфейс, включващ бутони меню, начало и обратно, както и тези за звука и асистент за жестове, поддръжка за отдалечена клавиатура, възможности за регулиране на качеството и оперативната гъвкавост възоснова на интернет средата.

AirMirror дава на потребителя и възможността да контролира компютри с Windows и Mac, като има някои функции, които нямат сходни решения. Например можете да се свържете с настолен компютър от iPhone и да разрешите дистанционно уеб камерата, за да видите областта около него.

AirMirror може да бъде изтеглено от App Store, а AirDroid от сайта на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This