Изберете Страница

Батериите за замяна на iPhone 6 Plus са ограничено количество

Потребителите с iPhone 6Plus, които се надяват да се възползват от намалената цена за извънгаранционна замяна на батерията, ще трябва да изчакат няколко месеца, тъй като Apple обяви, че няма достатъчно количества и нови доставки ще има едва през март – април. Това стана ясно от вътрешен документ, разпространен до Apple Store и оторизираните сервизи на компанията тази седмица.

Според него, батерии за останалите модели са налични в повечето държави и няма да се наложи голямо изчакване за поръчките.

Всъщност компанията отбелязва, че времето за доставка може да варира в някои региони, като Близкия изток, Африка, Латинска Америка, Русия и Турция, но MacRumors вече получи имейли от няколко свои читатели, които притежават iPhone 6 Plus и се оплакват, че замяната на батерията им ще може да бъде извършена едва през март или април.

Както при всяка ситуация, свързана с търсене и предлагане, наличностите на батериите ще варират според местоположението и преди да се отправите към най-близкия оторизиран сервиз, е добре да се осведомите дали има нужната батерия за вашия модел телефон. Намалената цена на услугата е в сила до 31 декември тази година, така че има достатъчно време да бъдат обслужени всички желаещи клиенти на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This