Изберете страница

Батериите за замяна на iPhone 6 Plus са ограничено количество

Потребителите с iPhone 6Plus, които се надяват да се възползват от намалената цена за извънгаранционна замяна на батерията, ще трябва да изчакат няколко месеца, тъй като Apple обяви, че няма достатъчно количества и нови доставки ще има едва през март – април. Това стана ясно от вътрешен документ, разпространен до Apple Store и оторизираните сервизи на компанията тази седмица.

Според него, батерии за останалите модели са налични в повечето държави и няма да се наложи голямо изчакване за поръчките.

Всъщност компанията отбелязва, че времето за доставка може да варира в някои региони, като Близкия изток, Африка, Латинска Америка, Русия и Турция, но MacRumors вече получи имейли от няколко свои читатели, които притежават iPhone 6 Plus и се оплакват, че замяната на батерията им ще може да бъде извършена едва през март или април.

Както при всяка ситуация, свързана с търсене и предлагане, наличностите на батериите ще варират според местоположението и преди да се отправите към най-близкия оторизиран сервиз, е добре да се осведомите дали има нужната батерия за вашия модел телефон. Намалената цена на услугата е в сила до 31 декември тази година, така че има достатъчно време да бъдат обслужени всички желаещи клиенти на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This