Изберете Страница

Батериите за замяна на iPhone 6 Plus са ограничено количество

Потребителите с iPhone 6Plus, които се надяват да се възползват от намалената цена за извънгаранционна замяна на батерията, ще трябва да изчакат няколко месеца, тъй като Apple обяви, че няма достатъчно количества и нови доставки ще има едва през март – април. Това стана ясно от вътрешен документ, разпространен до Apple Store и оторизираните сервизи на компанията тази седмица.

Според него, батерии за останалите модели са налични в повечето държави и няма да се наложи голямо изчакване за поръчките.

Всъщност компанията отбелязва, че времето за доставка може да варира в някои региони, като Близкия изток, Африка, Латинска Америка, Русия и Турция, но MacRumors вече получи имейли от няколко свои читатели, които притежават iPhone 6 Plus и се оплакват, че замяната на батерията им ще може да бъде извършена едва през март или април.

Както при всяка ситуация, свързана с търсене и предлагане, наличностите на батериите ще варират според местоположението и преди да се отправите към най-близкия оторизиран сервиз, е добре да се осведомите дали има нужната батерия за вашия модел телефон. Намалената цена на услугата е в сила до 31 декември тази година, така че има достатъчно време да бъдат обслужени всички желаещи клиенти на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This