Изберете Страница

Батериите за замяна на iPhone 6 Plus са ограничено количество

Потребителите с iPhone 6Plus, които се надяват да се възползват от намалената цена за извънгаранционна замяна на батерията, ще трябва да изчакат няколко месеца, тъй като Apple обяви, че няма достатъчно количества и нови доставки ще има едва през март – април. Това стана ясно от вътрешен документ, разпространен до Apple Store и оторизираните сервизи на компанията тази седмица.

Според него, батерии за останалите модели са налични в повечето държави и няма да се наложи голямо изчакване за поръчките.

Всъщност компанията отбелязва, че времето за доставка може да варира в някои региони, като Близкия изток, Африка, Латинска Америка, Русия и Турция, но MacRumors вече получи имейли от няколко свои читатели, които притежават iPhone 6 Plus и се оплакват, че замяната на батерията им ще може да бъде извършена едва през март или април.

Както при всяка ситуация, свързана с търсене и предлагане, наличностите на батериите ще варират според местоположението и преди да се отправите към най-близкия оторизиран сервиз, е добре да се осведомите дали има нужната батерия за вашия модел телефон. Намалената цена на услугата е в сила до 31 декември тази година, така че има достатъчно време да бъдат обслужени всички желаещи клиенти на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила, твърдят последните слухове. И не само това – миналата седмица компанията е демонстрирала прототип на устройството пред членове на борда, което сочи, че то вече е в напреднал етап на разработка и може да дебютира...

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на...

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone, твъди известният анализатор Минг-Чи Куо в Twitter. В следващия си пост Куо разясни, че най-вероятно става въпрос за тестване на цветен дисплей с електронно мастило, който предлага по-ярък текст и...

0 коментара

Подайте коментар