Изберете страница

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни.

В анонс за пресата, по повод WWDC 2024, гигантът посочва:

„Apple ще бъде домакин на своята годишна Световна конференция на разработчиците (WWDC) онлайн от 10 до 14 юни 2024 г. Разработчиците и студентите ще имат възможност да празнуват лично на специално събитие в Apple Park в деня на откриването.

Безплатна за всички разработчици, WWDC24 ще наблегне на най-новите подобрения на iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS и visionOS. Като част от постоянния ангажимент на Apple да помага на разработчиците да подобрят своите приложения и игри, събитието също така ще им предостави уникален достъп до експерти на Apple, както и вникване в нови инструменти, рамки и функции.

WWDC ще започне на 10 юни със специалната основна бележка на Apple в Apple Park. Други сесии на WWDC 2024 ще включват състоянието на съюза, наградите за дизайн на Apple, сесии за разработчици и др. Ще има и „видео сесии и възможности за ангажиране с дизайнери и инженери на Apple и за свързване със световната общност на разработчиците“.

Подробности за това как да кандидатствате за лично участие в WWDC можете да намерите на сайта и приложението на Apple Developer“.

Какво ще видим на WWDC 2024?

Apple ще обяви следващия кръг от своите основни софтуерни актуализации на WWDC 2024. Тази година се очаква основният акцент да е върху iOS 18, която Apple според слуховете е най-голямата актуализация за iPhone досега. Тя ще включва нови функции за изкуствен интелект, както и по-персонализиращ се интерфейс на началния екран.В допълнение към iOS 18,

Разбира се Apple ще обяви и новите iPadOS 18, visionOS 2, tvOS 18, macOS 15, watchOS 11.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This