Изберете Страница

WSJ: iPhone 8 ще дойде с USB-C порт, вместо Lightning

Един нов доклад, публикуван от The Wall Street Journal събуди старите слухове за замяна на патентования от Apple Lightning конектор с USB-C. В него се споменава устройство с голям, извит OLED дисплей, което ще изгуби и своя емблематичен хоум бутон, в замяна на функционална зона на екрана.

Итересно е, че изданието нарича бъдещия юбилеен модел на компанията „10th Anniversary Edition”, което ни навежда на мисълта, че той може би няма да се казва iPhone 8, а iPhone X и Apple ще наблегне именно на това в маркетинговата си стратегия тази есен.

В статията отново намираме оскъдна информация по отношение на останалите два съпътстващи модела, които ще бъдат скромен ъпгрейд на сегашните iPhone 7 / 7 Plus и ще формират по-ниския ценови клас в гамата, след като за звездата на шоуто се очаква „скромната“ цена от 1000 долара.

WSJ се слави с добри резултати, що се отнася до прогнозиране на бъдещите стъпки на компанията, така че може би тази година наистина ще станем свидетели на дебюта на първото iOS  устройство, което няма да използва патентования от Apple Lightning порт, който дебютира през 2012 година с iPhone 5.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This