Изберете Страница

Windows ще получи поддръжка за Apple Music, Apple TV и iCloud Photos

Microsoft обяви, че Windows ще получи поддръжка за приложенията Apple Music, Apple TV и iCloud Photos през следващата година. Интеграцията на iCloud Photos в приложението Photos на Windows 11 ще е налична по-късно тази година.

Самостоятелните приложения Apple Music и Apple TV ще предоставят много по-добро изживяване за потребителите на Windows, които използват тези услуги. Понастоящем те трябва да имат достъп до стрийминг услугата Apple TV+ в мрежата на tv.apple.com, а Apple Music е достъпна и през вече остарялото приложение iTunes за Windows. Microsoft посочва, че визуализациите на двете приложения ще пристигнат в Microsoft Store по-късно тази година.

Приложението Apple Music вече е налично и за Xbox Sries X, S и Xbox One, което позволява на потребителите да слушат музика във фонов режим докато играят. Apple Music стартира за PlayStation 5 миналата година.

Интегрирането на iCloud Photos ще позволи на потребителите на iPhone да имат достъп до своите снимки в приложението Photos на Windows 11. Microsoft посочва, че те просто ще трябва да изтеглят приложението iCloud за Windows от Microsoft Store, да иктивират синхронизирането на iCloud Photos и снимките автоматично ще се появят. Към момента интегрирането е достъпно само за Windows Insiders и ще стартира за всички потребители на Windows 11 през ноември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This