Изберете Страница

Windows ще получи поддръжка за Apple Music, Apple TV и iCloud Photos

Microsoft обяви, че Windows ще получи поддръжка за приложенията Apple Music, Apple TV и iCloud Photos през следващата година. Интеграцията на iCloud Photos в приложението Photos на Windows 11 ще е налична по-късно тази година.

Самостоятелните приложения Apple Music и Apple TV ще предоставят много по-добро изживяване за потребителите на Windows, които използват тези услуги. Понастоящем те трябва да имат достъп до стрийминг услугата Apple TV+ в мрежата на tv.apple.com, а Apple Music е достъпна и през вече остарялото приложение iTunes за Windows. Microsoft посочва, че визуализациите на двете приложения ще пристигнат в Microsoft Store по-късно тази година.

Приложението Apple Music вече е налично и за Xbox Sries X, S и Xbox One, което позволява на потребителите да слушат музика във фонов режим докато играят. Apple Music стартира за PlayStation 5 миналата година.

Интегрирането на iCloud Photos ще позволи на потребителите на iPhone да имат достъп до своите снимки в приложението Photos на Windows 11. Microsoft посочва, че те просто ще трябва да изтеглят приложението iCloud за Windows от Microsoft Store, да иктивират синхронизирането на iCloud Photos и снимките автоматично ще се появят. Към момента интегрирането е достъпно само за Windows Insiders и ще стартира за всички потребители на Windows 11 през ноември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This