Изберете Страница

iPhone SE 3 ще запази ретро дизайна си, комбинирайки го с 5G

Очаква се Apple да представи нов модел от бюджетната си линия – iPhone SE 3. Последните слухове сочат, че той ще е с познатия ни вече външен вид, но с по-мощен хардуер.

Японският блог Macotakara твърди, че макар iPhone SE 3 да запази донякъде остарялата си визия, той ще споделя някои от компонентите на сегашната гама iPhone 13, като обсурдно мощния чип А15 например. И макар, че ще има по-малко RAM и съхранение, за да запази ниската си цена, това отваря вратите към 5G за моделите SE за пръв път.

Това, че ще е почти идентичен с текущия iPhone SE 2020 обаче означава, че ще прилича на iPhone 8 от 2017 – 4.7 инчовият IPS екран все още ще е притиснат между дебели рамки в горната и долна част с познатия хоум бутон за Touch ID удостоверяване. В доклада се споменава и по-големият модел iPhone SE Plus, за който се говореше, че е в процес на разработка. Това има смисъл, тъй като последното, което чухме за него беше, че ще бъде отложен за 2023 година.

Macotakara твърди още, че iPhone SE 3 ще влезе в производство още този декември, като ще бъде представен някъде през пролетта на 2022 година. Най-вероятно това ще се случи след края на март, за да може гамата iPhone 13 да е на фокус през и след празничния период. Шестмесечна разлика би трябвало да осигури достатъчно време на желаещите да си закупят най-новия хардуер на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This