Изберете страница

iPhone SE 3 ще запази ретро дизайна си, комбинирайки го с 5G

Очаква се Apple да представи нов модел от бюджетната си линия – iPhone SE 3. Последните слухове сочат, че той ще е с познатия ни вече външен вид, но с по-мощен хардуер.

Японският блог Macotakara твърди, че макар iPhone SE 3 да запази донякъде остарялата си визия, той ще споделя някои от компонентите на сегашната гама iPhone 13, като обсурдно мощния чип А15 например. И макар, че ще има по-малко RAM и съхранение, за да запази ниската си цена, това отваря вратите към 5G за моделите SE за пръв път.

Това, че ще е почти идентичен с текущия iPhone SE 2020 обаче означава, че ще прилича на iPhone 8 от 2017 – 4.7 инчовият IPS екран все още ще е притиснат между дебели рамки в горната и долна част с познатия хоум бутон за Touch ID удостоверяване. В доклада се споменава и по-големият модел iPhone SE Plus, за който се говореше, че е в процес на разработка. Това има смисъл, тъй като последното, което чухме за него беше, че ще бъде отложен за 2023 година.

Macotakara твърди още, че iPhone SE 3 ще влезе в производство още този декември, като ще бъде представен някъде през пролетта на 2022 година. Най-вероятно това ще се случи след края на март, за да може гамата iPhone 13 да е на фокус през и след празничния период. Шестмесечна разлика би трябвало да осигури достатъчно време на желаещите да си закупят най-новия хардуер на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This