Изберете Страница

iPhone SE 3 ще запази ретро дизайна си, комбинирайки го с 5G

Очаква се Apple да представи нов модел от бюджетната си линия – iPhone SE 3. Последните слухове сочат, че той ще е с познатия ни вече външен вид, но с по-мощен хардуер.

Японският блог Macotakara твърди, че макар iPhone SE 3 да запази донякъде остарялата си визия, той ще споделя някои от компонентите на сегашната гама iPhone 13, като обсурдно мощния чип А15 например. И макар, че ще има по-малко RAM и съхранение, за да запази ниската си цена, това отваря вратите към 5G за моделите SE за пръв път.

Това, че ще е почти идентичен с текущия iPhone SE 2020 обаче означава, че ще прилича на iPhone 8 от 2017 – 4.7 инчовият IPS екран все още ще е притиснат между дебели рамки в горната и долна част с познатия хоум бутон за Touch ID удостоверяване. В доклада се споменава и по-големият модел iPhone SE Plus, за който се говореше, че е в процес на разработка. Това има смисъл, тъй като последното, което чухме за него беше, че ще бъде отложен за 2023 година.

Macotakara твърди още, че iPhone SE 3 ще влезе в производство още този декември, като ще бъде представен някъде през пролетта на 2022 година. Най-вероятно това ще се случи след края на март, за да може гамата iPhone 13 да е на фокус през и след празничния период. Шестмесечна разлика би трябвало да осигури достатъчно време на желаещите да си закупят най-новия хардуер на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This