Изберете Страница

iPhone SE 3 ще запази ретро дизайна си, комбинирайки го с 5G

Очаква се Apple да представи нов модел от бюджетната си линия – iPhone SE 3. Последните слухове сочат, че той ще е с познатия ни вече външен вид, но с по-мощен хардуер.

Японският блог Macotakara твърди, че макар iPhone SE 3 да запази донякъде остарялата си визия, той ще споделя някои от компонентите на сегашната гама iPhone 13, като обсурдно мощния чип А15 например. И макар, че ще има по-малко RAM и съхранение, за да запази ниската си цена, това отваря вратите към 5G за моделите SE за пръв път.

Това, че ще е почти идентичен с текущия iPhone SE 2020 обаче означава, че ще прилича на iPhone 8 от 2017 – 4.7 инчовият IPS екран все още ще е притиснат между дебели рамки в горната и долна част с познатия хоум бутон за Touch ID удостоверяване. В доклада се споменава и по-големият модел iPhone SE Plus, за който се говореше, че е в процес на разработка. Това има смисъл, тъй като последното, което чухме за него беше, че ще бъде отложен за 2023 година.

Macotakara твърди още, че iPhone SE 3 ще влезе в производство още този декември, като ще бъде представен някъде през пролетта на 2022 година. Най-вероятно това ще се случи след края на март, за да може гамата iPhone 13 да е на фокус през и след празничния период. Шестмесечна разлика би трябвало да осигури достатъчно време на желаещите да си закупят най-новия хардуер на компанията.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This