Изберете Страница

iPhone SE 3 може да пристигне през април

Слуховете за новия iPhone SE 3 продължават да се увеличават. По-рано този месец стана ясно, че новият достъпен модел на Apple с поддръжка на 5G може да пристигне през март или април, но последната информация на Рос Йънг сочи, че това може да се случи през втората половина на април или началото на май.

Слуховете за iPhone SE 2022 предполагат, че доставчиците на Apple ще започнат да произвеждат диспеи за него този месец. Това би означавало, че окончателното сглобяване на най-достъпния модел iPhone може да започне през март. Първата итерация iPhone SE беше пусната през март 2016, докато iPhone SE 2020 стартира през април. И, ако информацията на Йънг е вярна, новото устройство също ще пристигне в края на април или най-късно в началото на май.

“Моделът на Apple 5G SE стартира производство на панели този месец. Производството на самия телефон вероятно ще започне през март. Това означава, че пускането му е вероятно за втората половина на април/началото на май с доставки от края на април или началото на май”, пише Йънг.

Марк Гурман също твърди, че Apple ще проведе специално събитие през пролетта, за да обяви новия iPhone SE и обновения iPad Air. Последното пролетно събитие на компанията се проведе на 20 април, когато Apple разкри актуалните модели iPad Pro с процесори М1, най-новите 24 инчови iMac, нов Apple TV 4K и др.

Очаква се iPhone SE 2022 да има същия дизайн като своите предшественици, а в YouTube канала Pigtou има и видео, което ни показва предполагаеми 3D макети на телефона:

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар