Изберете страница

iPhone SE 3 може да пристигне през април

Слуховете за новия iPhone SE 3 продължават да се увеличават. По-рано този месец стана ясно, че новият достъпен модел на Apple с поддръжка на 5G може да пристигне през март или април, но последната информация на Рос Йънг сочи, че това може да се случи през втората половина на април или началото на май.

Слуховете за iPhone SE 2022 предполагат, че доставчиците на Apple ще започнат да произвеждат диспеи за него този месец. Това би означавало, че окончателното сглобяване на най-достъпния модел iPhone може да започне през март. Първата итерация iPhone SE беше пусната през март 2016, докато iPhone SE 2020 стартира през април. И, ако информацията на Йънг е вярна, новото устройство също ще пристигне в края на април или най-късно в началото на май.

“Моделът на Apple 5G SE стартира производство на панели този месец. Производството на самия телефон вероятно ще започне през март. Това означава, че пускането му е вероятно за втората половина на април/началото на май с доставки от края на април или началото на май”, пише Йънг.

Марк Гурман също твърди, че Apple ще проведе специално събитие през пролетта, за да обяви новия iPhone SE и обновения iPad Air. Последното пролетно събитие на компанията се проведе на 20 април, когато Apple разкри актуалните модели iPad Pro с процесори М1, най-новите 24 инчови iMac, нов Apple TV 4K и др.

Очаква се iPhone SE 2022 да има същия дизайн като своите предшественици, а в YouTube канала Pigtou има и видео, което ни показва предполагаеми 3D макети на телефона:

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This