Изберете Страница

iPhone SE 3 може да пристигне през април

Слуховете за новия iPhone SE 3 продължават да се увеличават. По-рано този месец стана ясно, че новият достъпен модел на Apple с поддръжка на 5G може да пристигне през март или април, но последната информация на Рос Йънг сочи, че това може да се случи през втората половина на април или началото на май.

Слуховете за iPhone SE 2022 предполагат, че доставчиците на Apple ще започнат да произвеждат диспеи за него този месец. Това би означавало, че окончателното сглобяване на най-достъпния модел iPhone може да започне през март. Първата итерация iPhone SE беше пусната през март 2016, докато iPhone SE 2020 стартира през април. И, ако информацията на Йънг е вярна, новото устройство също ще пристигне в края на април или най-късно в началото на май.

“Моделът на Apple 5G SE стартира производство на панели този месец. Производството на самия телефон вероятно ще започне през март. Това означава, че пускането му е вероятно за втората половина на април/началото на май с доставки от края на април или началото на май”, пише Йънг.

Марк Гурман също твърди, че Apple ще проведе специално събитие през пролетта, за да обяви новия iPhone SE и обновения iPad Air. Последното пролетно събитие на компанията се проведе на 20 април, когато Apple разкри актуалните модели iPad Pro с процесори М1, най-новите 24 инчови iMac, нов Apple TV 4K и др.

Очаква се iPhone SE 2022 да има същия дизайн като своите предшественици, а в YouTube канала Pigtou има и видео, което ни показва предполагаеми 3D макети на телефона:

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This