Въпреки, че премиерата на най-очаквания смартфон тази година, iPhone 8 ще бъде чак през септември, слуховете за него не спират. Възоснова на тях, дизайнерът Бенджамин Гескин е създал своите концептуални рендери, които изглеждат поразително реалистични, а най-любопитното в тях е белият цвят, който спокойно можем да наречем Jet White и за който потребителите си мечтаят от миналата есен:

Изображенията ясно показват дисплей от край до край, с тънки рамчици от горе и долу, върху които са разположени предната камера, говорителя и микрофона, както и т.нар. функционална зона в долния край на екрана, която според слуховете ще замести хоум бутона и ще съдържа в себе си сензора за пръстови отпечатъци.

Естествено тези рендери може би нямат нищо общо с плановете на Apple относно десетия юбилеен iPhone, но от друга страна въплащават в себе си почти всичко, което сме чули до момента за него. Липсва само стъкления заден панел, но както твърдят някои източници, компанията все още експериментира с комбинации от различни материали и можем да предположим, че белият вариант е с керамичен корпус, подобно на Apple Watch. Няма как да не признаем, че той изглежда чудесно, нали?