Изберете Страница

iPhone 15 Pro ще има ултратънки рамки подобно на Apple Watch

iPhone 15 Pro ще има ултратънки рамки, подобно на Apple Watch Series 7, твърди анонимен източник, известен като ShrimpApplePro в Twitter.

Тази седмица той написа, че след първоначалния слух миналия месец, сега всички източници са съгласни, че iPhone 15 Pro ще има по-тънки рамки. Освен това ShrimpApplePro очаква те да бъдат извити за всички модели в серията, но останалите източници не могат да потвърдят този потенциален аспект на дизайна за момента.

Миналата година ShrimpApplePro беше този, който разкри хардуерния дизайн на Dynamic Island за моделите iPhone 14 Pro, но слуховете за по-тънки рамки все още не са потвърдени от други реномирани източници. По-рано той твърдеше, че поне един от моделите в тазгодишната серия ще има титаниева рамка и извити задни ръбове.

Други функции, за които се говори за моделите iPhone 15 Pro включват следващо поколение чип A17 Bionic, по-бърз USB-C порт, WiFi 6E, увеличена 8GB RAM и полупроводникови бутони за включване и контрол на звука, които осигуряват хаптична обратна връзка при докосване.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This