Изберете страница

iPhone 15 Pro ще има ултратънки рамки подобно на Apple Watch

iPhone 15 Pro ще има ултратънки рамки, подобно на Apple Watch Series 7, твърди анонимен източник, известен като ShrimpApplePro в Twitter.

Тази седмица той написа, че след първоначалния слух миналия месец, сега всички източници са съгласни, че iPhone 15 Pro ще има по-тънки рамки. Освен това ShrimpApplePro очаква те да бъдат извити за всички модели в серията, но останалите източници не могат да потвърдят този потенциален аспект на дизайна за момента.

Миналата година ShrimpApplePro беше този, който разкри хардуерния дизайн на Dynamic Island за моделите iPhone 14 Pro, но слуховете за по-тънки рамки все още не са потвърдени от други реномирани източници. По-рано той твърдеше, че поне един от моделите в тазгодишната серия ще има титаниева рамка и извити задни ръбове.

Други функции, за които се говори за моделите iPhone 15 Pro включват следващо поколение чип A17 Bionic, по-бърз USB-C порт, WiFi 6E, увеличена 8GB RAM и полупроводникови бутони за включване и контрол на звука, които осигуряват хаптична обратна връзка при докосване.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This